Boka spa och doppa dig i sjön

Nu är sjön på Dufweholms Herrgård äntligen badbar, i alla fall om du gillar att bada i vårkalla vatten. Boka in er på dagspa och kom och njut, för 595 kronor per person får ni lunch, badentré och en kortare behandling. Förhoppningsvis skiner solen så att ni kan hoppa ur morgonrocken och ner i sjön! För er som tvekar när det kommer till kalla badvatten rekommenderar vi istället solen på Gripsholms Värdshus uteservering. 

09 maj 2014
bad-spa-herrgård-sörmland

Dufweholms herrgård

Dufweholms Herrgård
En anrik herrgård med ett romantiskt lugn

Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus
Sveriges äldsta värdshus i småstadsidyllen Mariefred

Pelles Lusthus

Pelles Lusthus
En plats för möten och fest mitt i Nyköping
pelles

Södertuna Slott

Södertuna Slott
En av Sveriges absolut vackraste mötesplatser