Vinnare av champagnemiddag

I vårt senaste nyhetsbrev kunde man tävla om att vinna en champagnemiddag under vår årliga Champagnehelg på Dufweholms Herrgård. Ett unikt tillfälle att skåla i Champagne från 1907 som bärgats från vraket Jönköping. 

Vår vinnare blev till slut Christer Dyrwoold som därmed kommer och besöker vår Champagnekällare den 4:oktober.

Förutom att veta att Pelles Lusthus ingår i Svenska Kulturpärlor, att champagnen bärgats från vraket Jönköping, att Sveriges största Armagnacsamling finns på Södertuna Slott och att man kan sabrera en flaska champagne så gav vinnaren oss och sin hustru följande rim:

"Med ett guldgult glas fyllt av den bästa champagne, vill jag min nyblivna hustru ära - i en slotts- och herrgårdsmiljö, där man kan bli ännu mer kära - en stimulans för ögon och gom, med närhet till kulturens härd - detta kan bara ske när också miljön ger all dess flärd."

Stort tack till alla tävlande. Det finns ett fåtal platser kvar att boka den 4:e oktober. Läs mer om helgen här! 

23 september 2014
Champagne Herrgård Champagnekällare

Dufweholms herrgård

Dufweholms Herrgård
En anrik herrgård med ett romantiskt lugn

Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus
Sveriges äldsta värdshus i småstadsidyllen Mariefred

Pelles Lusthus

Pelles Lusthus
En plats för möten och fest mitt i Nyköping
pelles

Södertuna Slott

Södertuna Slott
En av Sveriges absolut vackraste mötesplatser