Grattis vinnare!

Vi har nu korat vinnarna av lyxweekend och weekendpaket i vinterns rim-tävlingar!

Vinnare av en weekend för två i vår gästenkätstävling är följande fina rim:

Gripsholms Värdshus: ”Ett värdshus med anor, minnen och miljö från tider som flytt, där allt ändå känns uppdaterat, modernt och nytt. Genom fönstret syns en historisk kunglig Vasaborg. Runt hörnet väntar pittoreska gator, trähus och torg. Mariefred och Gripsholms värdshus andas både historia och ro - En kulturpärla där det är njutningsfullt att båda äta och bo.” Kjell Westerberg

Södertuna Slott: ”Vad som göms i detta paket kan du aldrig ana, Tänkte det kunde bli en gemensam vana. Att släppa vardagen och ge oss en chans, Att nån gång på året uppleva lite kunglig glans. Kanske klappen upplevs platt, Men den innehåller mer än en natt. Valet är som du kan se, Du får välja en av tre.” Carin Andersson

I vår julbordstävling har vi fått in många roliga rim! Det var svårt att välja ut de främsta! Vinnare av en lyxweekend för två blev tillslut följande:

"På kvällen när tomten kommer med sin luva, Tar hand med sig en weekend till dig min Duva. En helg med dig i herrgårdsmiljö, i lugn & ro med en romantisk sjö. Jag älskar dig min käre man, En helg med dig- bara för att vi kan". Anna-Lena Andersson

Gripsholms Värdshus: ”Genom vardagen vi ila, Vi stannar upp med lyxig vila, På herrgård, värdshus eller slott. Vi sover, äter och mår gott! ” Pierre Ankartun

Södertuna Slott: ”Elegant miljö och ljuvlig spis, Vi har konfererat på kungligt vis. Med ny energi återvänder vi till vår arbetsplats, Men längtar redan tillbaka till Sörmlands vackraste palats.” Janina Kastevik

Stort tack till alla som givit oss rim att njuta av!

 
23 januari 2017

Dufweholms herrgård

Dufweholms Herrgård
En anrik herrgård med ett romantiskt lugn

Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus
Sveriges äldsta värdshus i småstadsidyllen Mariefred

Pelles Lusthus

Pelles Lusthus
En plats för möten och fest mitt i Nyköping
pelles

Södertuna Slott

Södertuna Slott
En av Sveriges absolut vackraste mötesplatser