Julfirande i Sörmland

Välkommen att fira självaste julafton på någon av våra tre sörmländska pärlor. Till Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott utanför Gnesta är ni varmt välkomna. På våra vackra anläggningar kommer ni att mötas av en härlig julstämning med traditionellt julbord, Kalle Anka och allt annat som hör julen till. Så ta med er familj och vänner och boka in en riktigt avkopplande julhelg! Boka julweekend, julbord och julcatering via telefon 08-511 600 40 ​eller mail. Observera att det inte går att boka online.

julfirande-katrineholm-julbord-weekend
Södertuna-exklusiv-konferens
hyacinter-julbord-sörmland
icon-letter

Presentkort

Överraska någon du tycker om med ett presentkort. Här kan du köpa och själv designa ditt presentkort. En garanterat uppskattad present!

Dufweholms herrgård

Dufweholms Herrgård
En anrik herrgård med ett romantiskt lugn
tradition-exklusiv-jul-herrgård
Dufweholms herrgård

På Dufweholms Herrgård lägger sig alltid julefriden. Vill du bara koppla av och ha det gott i jul så är du varmt välkommen till Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm. Ta med dina nära och kära för att tillsammans njuta av den lugna atmosfären under julhelgen. God mat, Kalle, vacker omgivning och en härlig gemenskap. För visst är det gemenskap och att vara nära familjen som julen handlar om. Du kan själv välja om du vill stanna i en, två eller tre nätter. Så kom och slipp stressen, slappna av hos oss och få allt serverat.

Besök Dufweholms Herrgård >>

Gripsholms Värdshus

Välkommen att fira jul på Sveriges äldsta värdshus, beläget i Mariefred, en pittoresk småstadsidyll. Ni kommer att få tid att njuta av ert sällskap, platsen, värdskapet och den goda maten. 

Besök Gripsholms Värdshus >>

Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus
Sveriges äldsta värdshus i småstadsidyllen Mariefred
julstämning-mariefred-södertälje
julmust-kulturpärlor-julbordsfirande

Södertuna Slott

Södertuna Slott
En av Sveriges absolut vackraste mötesplatser
Södertuna Slott

Tänk dig ett vackert 1700-tals slott. Luften är mättad av doften från kryddig glögg och stearin. Du ser de vackra dukade borden, fyllda med julens delikatesser. Julgranen glittrar och julmusiken spelar svagt. Du inser att detta kan bli den bästa och mesta julen på länge; avslappnat med allt serverat under julafton.

Besök Södertuna Slott >>