15% Rabatt

Unikt erbjudande under 3 veckor: Ange DN 15% och vi ger dig 15% rabatt på din konferensbokning. (Gäller ej mat, dryck och aktiviteter) 

sv-bed

Konferera nära stockholm mitt i vackra Sörmland

Hos Svenska Kulturpärlor hittar du fyra historiska platser som gör konferensen till något att minnas. Alla inom en timme från Stockholm. På Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mareifred, Pelles Lusthus i Nyköping och Södertuna Slott utanför Gnesta erbjuder vi rogivande konferenser. 

KONFERENS PÅ HERRGÅRD, SLOTT, I LUSTHUS ELLER SMÅSTADSIDYLL

Nedan läser du mer om våra olika konferensanläggningar. Hos oss kan ni njuta av möten med mat från prisbelönta kök i historiska miljöer. 

Våra konferenslokaler passar gäster på allt mellan 2 och 300 personer. Välkommen att kontakta oss på 08-511 600 40 så anpassar vi er konferens. 

jugend-konferens-sörmland

Konferens

Konferera hos oss på Svenska Kulturpärlor, helpension från: 

1695:-/person

konferens-fall

DUFWEHOLMS HERRGÅRD

Dufweholms Herrgård är ett litet genuint herrgårdshotell utanför Katrineholm. I vackra miljöer ligger herrgården som varsamt har renoverats för att behålla sin historiska charm samtidigt som den lever upp till dagens standard. Här finns möjlighet till lugna konferensaktiviteter, fartfyllda möten och goda middagar.

Lokal:

Maxkapacitet 50 personer. 3 konferenslokaler i olika storlekar.

dufweholm-herrgård-weekend-katrineholm

Dufweholms herrgård

Dufweholms Herrgård
En anrik herrgård med ett romantiskt lugn

GRIPSHOLMS VÄRDSHUS

Gripsholms Värdshus ligger med utsikt över Gripsholms slott, mitt i Mariefred. Här kan ni konferera och äta gott och samtidigt passa på att göra ett besök i den pittoreska småstaden. 

Lokal:

Maxkapacitet 60 personer. Totalt nio konferenslokaler i olika storlekar. 

gripsholm-uteservering-mariefred

Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus
Sveriges äldsta värdshus i småstadsidyllen Mariefred

PELLES LUSTHUS

Pelles Lusthus erbjuder konferenser i den gamla bultfabriken mitt i Nyköping. Stosa längs Nyköpingsån och njut av staden charm. Här finns lokaler för både små och stora sällskap. På Pelles Lusthus erbjuder vi inte logi men har samarbete med ett av stadens bästa hotell. 

Lokal:

Maxkapacitet 300 personer. Totalt sex konferenslokaler i olika storlekar. 

konferenslokal-nyköping

Pelles Lusthus

Pelles Lusthus
En plats för möten och fest mitt i Nyköping
pelles

SÖDERTUNA SLOTT

Södertuna Slott erbjuder fantastisk mat och en hänförande 1700-talsmiljö. Slottet ligger strax utanför Gnesta. Varva möten med att strosa runt i parken kring slottet och känn de historiska vingslagen. Välj mellan olika konferenslokaler där flera har en spännande historia. 

Lokal:

Maxkapacitet 120 personer. Totalt tolv konferenslokaler i olika storlekar.

slott-sörmland

Södertuna Slott

Södertuna Slott
En av Sveriges absolut vackraste mötesplatser
gripsholm-konferens-sörmland