Konferera mitt i vackra Sörmland

Hos Svenska Kulturpärlor hittar du historiska lokaler som gör konferensen till något att minnas och miljöer som gör den extra inspirerande. Vi erbjuder konferenspaket vid våra fyra olika pärlor. Du väljer själv mellan småstadsidyll, herrgårdslyx och slottsprakt. Oavsett var ni väljer att lägga er konferens kommer vi se till att ni trivs. Vårt mål är att alla gäster vill återvända för att återigen ta del av det vi kallar det goda värdskapet. Hos oss ska alla bli behandlade som kungar. 

sodertuna flyg

KONFERENS PÅ HERRGÅRD, SLOTT ELLER I SMÅSTADSIDYLL

Här nedan läser du mer om våra olika konferensanläggningar, där ni kan njuta av en härlig konferens med god mat och miljöer som bäddar för bra möten. Gemensamt för alla fyra konferenspärlor är att de alla ligger lagom nära Stockholm, mitt i vackra Sörmland.

Våra konferenslokaler passar konferensgäster på allt mellan 2 och 300 personer. Priserna är exempel och exkl. moms. Önskar ni ett annat upplägg gör vi vad vi kan för att ni ska bli nöjda.

jugend-konferens-sörmland

Konferens

Konferera hos oss på Svenska Kulturpärlor, helpension från: 

1695:-/person

konferens-fall

DUFWEHOLMS HERRGÅRD

Dufweholms Herrgård är ett litet genuint herrgårdshotell utanför Katrineholm. I vackra miljöer ligger herrgården som varsamt har renoverats för att behålla sin historiska charm och samtidigt leva upp till dagens standard. Här finns möjlighet till lugna konferensaktiviteter, fartfyllda möten och goda middagar.

Lokal:

Maxkapacitet 50 personer. 3 konferenslokaler i olika storlekar.

Konferenspaket:

För- och eftermiddagskaffe, 2-rätters lunch, 3-rätters middag. Logi inklusive frukostbuffé. Fri tillgång till relaxavdelning med jacuzzi, bastu och badbrygga. 

Dagkonferens:

För- och eftermiddagskaffe, 2-rätters lunch samt tillgång till konferenslokal.

Dufweholms herrgård

Dufweholms Herrgård
En anrik herrgård med ett romantiskt lugn

GRIPSHOLMS VÄRDSHUS

Gripsholms Värdshus ligger med utsikt över Gripsholms slott, mitt i Mariefred. Här kan ni konferera och äta gott och samtidigt passa på att göra ett besök i den pittoreska småstaden mellan era möten. 

Lokal:

Maxkapacitet 60 personer. Totalt nio konferenslokaler i olika storlekar. 

Konferenspaket:

För-och eftermiddagskaffe, 2-rätters lunch och 3-rätters middag. Logi inklusive frukostbuffé. 

Dagkonferens:

För- och eftermiddagskaffe, 2-rätters lunch samt tillgång till konferenslokal. 

Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus
Sveriges äldsta värdshus i småstadsidyllen Mariefred

PELLES LUSTHUS

Pelles Lusthus erbjuder konferenslokaler mitt i Nyköping. Vi anpassar oss efter era behov och ni väljer själva om ni vill boka en halv- eller heldagskonferens. Här finns lokaler för både små och stora sällskap. Välj på möteslokaler i gammal eller ny miljö. 

Lokal:

Maxkapacitet 300 personer. Totalt sex konferenslokaler i olika storlekar. 

Konferenspaket:

Förmiddagsfika med goda smörgåsar, konferenslunch, eftermiddagsfika med hembakade bullar och kakor. Frukt, godis och vatten i konferenslokalen.

Dagkonferens:

Fika och lunch, frukt, godis och vatten samt pennor och anteckningsblock.

Pelles Information

SÖDERTUNA SLOTT

Södertuna Slott erbjuder fantastisk mat och en hänförande 1700-talsmiljö. Slottet ligger strax utanför Gnesta. Varva möten med att strosa runt i parken kring slottet och känn de historiska vingslagen. Välj mellan olika konferenslokaler där flera har en spännande historia. 

Lokal:

Maxkapacitet 120 personer. Totalt tolv konferenslokaler i olika storlekar.

Konferenspaket:

För-och eftermiddagskaffe, 2-rätters lunch och 3-rätters middag. Logi inklusive frukostbuffé. Fri tillgång till relaxavdelning med bastu, inomhuspool, biljard och dart.

Dagkonferens:

För- och eftermiddagskaffe, 2-rätters lunch samt tillgång till konferenslokal.

Södertuna Slott

Södertuna Slott
En av Sveriges absolut vackraste mötesplatser
gripsholm-konferens-sörmland
catering600
icon-letter

Presentkort

Överraska någon du tycker om med ett presentkort. Här kan du köpa och själv designa ditt presentkort. En garanterat uppskattad present!