Välkomna till våra historiska pärlor i Sörmland

Under Svenska Kulturpärlor samlas Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred, Södertuna Slott i Gnesta och Pelles Lusthus i Nyköping. Alla dessa platser har genom århundraden stått värdar för ståtliga bjudningar och romantiska stunder och tillfört sin del till vår historia. För oss handlar Svenska Kulturpärlor om att bevara dessa platser, men också att låta nya möten ske så att våra pärlors plats i historien lever kvar.

Det goda värdskapet

För oss är det viktigt att du som gäst trivs och får det där lilla extra när du besöker oss. Vi tycker att det handlar om att man som gäst ska känna sig som mer än bara en gäst. Man ska känna sig som en i familjen. Det kallar vi Det goda värdskapet. På våra slott och gårdar i det oändligt vackra Sörmland tar vi hand om dig som om du vore en av oss.

Genom våra portar har genom åren vandrat såväl glada gycklare, stora kungligheter, ystra brudpar som framgångsrika företagsledare och politiker och vår ambition är att alltid ge alla som knackar på vår port den bästa tänkbara upplevelsen.

Södertuna-exklusiv-konferens
media-typsnitt-1200

Mediabank

Är du intresserad av Svenska Kulturpärlors grafiska material? I vår Mediabank finner du logotyper för Svenska Kulturpärlor och tillhörande anläggningar, typsnitt, färger och bilder samt mallar att arbeta i.
Du kan besöka mediabanken via kulturparlor.se/media eller via denna länk.