Svenska Kulturpärlor är en hotell- och restauranggrupp som ägs och drivs av familjen Åström. I verksamheten ingår bland annat Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott i Gnesta.

Ursäkta Ers Majestät!

Hos oss är alla gäster kungar.

Vinn en lyxig slottsweekend

Vinn en lyxig slottsweekend!

Vi är otroligt stolta över att vara nominerade till Årets Slottshotell 2019. Är ni med och röstar har ni chans att vinna en lyxig slottsweekend på Södertuna Slott. Vi håller tummarna och önskar er lycka till!

Weekend & konferens i vackra Sörmland

Svenska Kulturpärlor är en familjekoncern som idag driver ett flertal hotell- och konferenspärlor i Sörmland. Bland våra pärlor märks bland andra Dufweholms HerrgårdGripsholms Värdshus och Södertuna Slott som alla erbjuder unika miljöer för konferens, weekend och bröllop. Vi utvecklar ständigt våra verksamheter och har under de senaste 10 åren vuxit från att vara ett 20-tal anställda till att idag erbjuda över 130 årsverken.

I vårt erbjudande finns allt från konferens-, restaurang-, catering-, spa-, fest- och weekendupplevelser till paketeringar för utländska turister. Gemensamt för våra erbjudanden är att vi skapar moderna upplevelser i historiska miljöer med ledorden att våra gäster ska få en kunglig upplevelse.

Erbjudanden från våra sörmländska pärlor

Bästa sommaren på herrgården

Välkomna till en härlig sommarweekend på Dufweholms Herrgård. Njut av allt det goda herrgården har att erbjuda och passa på att uppleva de natursköna omgivningarna.

Pris från 3790 kr för två personer i standardrum.
Läs mer och boka!

Bästa sommaren på värdshuset

Välkomna till en härlig sommarweekend på Gripsholms Värdshus. I vårt sommarpaket får ni det bästa av sommaren och Mariefred i ett och samma paket.

Pris från 3790 kr för två personer i standardrum.
Läs mer och boka!

Bästa sommaren på slottet

Välkomna till en härlig sommarweekend på Södertuna Slott. Njut av våra slottets bekvämligheter och fantastiska omgivning och koppla av en natt i våra historiska rum.

Pris från 3790 kr för två personer i standardrum.
Läs mer och boka!

Golfpaket på Dufweholms Herrgård

Njut av en golfweekend med god mat, dryck och bekväm övernattning på herrgården. På ankomstdagen bjuder vi på en Greenfee på någon av de närliggande golfanläggningarna Jättorps-, Vingåkers- eller Flens golfbana.
En dag på banan

Golfpaket på Gripsholms Värdshus

Med promandavstånd från Gripsholms Värdshus till golfbanan är det här ett bekvämt golfpaket kryddat med Mariefreds småstadscharm.
Golfa och njut

Nature & Relax på Slottet

Äventyr och avkoppling i ett weekendpaket. Vandra eller cykla runt vackra Frösjön eller paddla kanot och koppla sedan av i slottets relax.
Aktiv vistelse

Presentkort

Skäm bort någon du håller kär på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en mysig upplevelse på någon av våra pärlor i Sörmland. För att göra presentkortet mer personligt kan du även välja att lägga till en egen bild.
Gör någon glad

Walk & Spa på Herrgården

Med vårt Walk & spa-paket får ni vandra längs Sörmlandsleden under dagen för att sedan koppla av i vårt spa Rosenbadet. Till kvällen serveras en välsmakande 2-rätters middag.
Kom och njut!

Karriär

Världens bästa
Jobb

JOBBA HOS OSS

Åström

& det goda

Värdskapet

FAMILJEN ÅSTRÖM

Catering
Från en
Pärla

CATERING