Jobba på Södertuna Slott utanför Gnesta

Södertuna Slott ligger strax utanför Gnesta och är en del av Svenska Kulturpärlor. Nedan hittar du våra lediga tjänster.

Bli en del av Södertuna Slott

Att arbeta på Södertuna Slott innebär att du får bemöta gäster med höga förväntningar på service och kvalitet. Här får du också möjlighet att jobba med drivna och duktiga medarbetare i en fantastisk miljö. På Södertuna Slott stöttar vi varandra och gillar att anstränga oss för att få nöjda kunder och nå uppsatta mål. Slottet ligger vackert vid Frösjön strax utanför Gnesta. Som en del av Svenska Kulturpärlor är jobbet på Södertuna Slott både utvecklande och spännande då det är en ständigt växande hotell- och restauranggrupp. I nuläget är vi ca 70 heltidsanställda inom Svenska Kulturpärlor. Välkommen till en arbetsplats med bra stämning och nära till skratt!

Läs mer om karriärsmöjligheterna inom Svenska Kulturpärlor här.
Visa lediga tjänster

Söker du säsongsjobb?

På våra sörmländska pärlor Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott utanför Gnesta hittar du sommarens bästa jobb!

Lediga tjänster på Södertuna Slott

Hovmästare till Södertuna Slott

Södertuna Slott -

Gnesta

Södertuna Slott ligger vackert beläget vid Frösjöns strand strax utanför Gnesta. På vårt slott får du arbeta med gäster som har höga förväntningar på service och kvalitet. Du får också jobba tillsammans med duktiga och drivna medarbetare i en fantastisk miljö.

Vi söker nu en hovmästare med tidigare erfarenhet från serveringsyrket. Vi letar efter dig som är positiv och kvalitetsmedveten, har en utpräglad servicekänsla och älskar ditt yrke. Du har goda ledaregenskaper, god organisationsförmåga och trivs att jobba i team.

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av restaurang- och servisarbetesamt något års erfarenhet från hovmästaryrket. Vin- och dryckeskunskaper är meriterande. Att hantera engelska flytande är ett krav.

Som hovmästare hos oss är du ansvarig för den dagliga driften. Du leder personalen, planerar för kommande bokningar och jobbar aktivt i våra matsalar med övrig servispersonal. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid.Tillträde enligt överenskommelse. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna behandlas löpande. Du mailar in din ansökan med cv och personligt brev till elin.karlen.kalback@sodertuna.se

Under namnet Svenska Kulturpärlor samlas Gripsholms Värdshus i Mariefred, Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Södertuna Slott i Gnesta samt Pelles Lusthus i Nyköping. Mer information om vår pärla hittar du på www.sodertuna.se

FRUKOSTVÄRD/VÄRDINNA TILL SÖDERTUNA SLOTT

Södertuna Slott -

Gnesta

Nu söker vi en pigg och noggrann frukostvärd/värdinna till vackra Södertuna Slott strax utanför Gnesta. Vi har behov av någon som kan komma in varannan helg och ge våra gäster en bra start på dagen.

Du är positiv och kvalitetsmedveten och har en utpräglad servicekänsla. Du har en god organisationsförmåga och pratar flytande engelska. Vi värderar personlighet och servicekänsla högst men det är ett stort plus om du har erfarenhet av liknande arbete.

På Södertuna Slott är vi ett glatt gäng som stöttar varandra och som gillar att anstränga oss för att få nöjda kunder. Svenska Kulturpärlor är en växande hotell- och restauranggrupp vilket gör jobbet både utvecklande och spännande. Tillsammans inom Svenska Kulturpärlor är vi närmare 70 heltidsanställda med bra stämning och alltid nära till skratt.

Anställningen är en tillsvidareanställning på deltid (procent efter överenskommelse). Tillträde enligt överenskommelse.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna behandlas löpande. Du mailar in din ansökan med cv och personligt brev till elin.karlen.kalback@sodertuna.se

Mer information om anläggningen hittar du på www.sodertuna.se

EXTRA STÄDPERSONAL TILL SÖDERTUNA SLOTT

Södertuna Slott -

Gnesta

Vi söker nu extrapersonal till vår städavdelning, som kan hoppa in vid arbetstoppar. Hos oss arbetar du med att städa i våra hotell-, restaurang- och konferensutrymmen.

Vi letar efter dig som är en flexibel person med öga för detaljer och service. Du ansvarstagande, noggrann och lägger stolthet i att utföra ett väl utfört arbete.

Södertuna Slott är en vacker pärla invid Frösjön och förutom att arbeta i fantastisk miljö får du ett helt slott fyllt med bra stämning från alla medarbetare.

Under namnet Svenska Kulturpärlor samlas Gripsholms Värdshus i Mariefred, Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Södertuna Slott i Gnesta och Pelles Lusthus i Nyköping. Till vackra Södertuna Slott strax utanför Gnesta söker vi nu personal till vår städavdelning.

Skicka din ansökan tillsammans med personligt brev och cv till Nina Strand Blomqvist på nina.blomqvist@sodertuna.se. Alla ansökningar behandlas löpande.

Södertuna Slott

Södertuna Slott, 646 91 Gnesta

0158-705 00

 info@sodertuna.se

 www.sodertuna.se

LAT 59.068444 LONG 17.305151

Stockholm – Gnesta (1 h pendel)

Vägbeskrivning