Jobba på Södertuna Slott utanför Gnesta

Södertuna Slott ligger strax utanför Gnesta och är en del av Svenska Kulturpärlor. Nedan hittar du våra lediga tjänster.

Bli en del av Södertuna Slott

Att arbeta på Södertuna Slott innebär att du får bemöta gäster med höga förväntningar på service och kvalitet. Här får du också möjlighet att jobba med drivna och duktiga medarbetare i en fantastisk miljö. På Södertuna Slott stöttar vi varandra och gillar att anstränga oss för att få nöjda kunder och nå uppsatta mål. Slottet ligger vackert vid Frösjön strax utanför Gnesta. Som en del av Svenska Kulturpärlor är jobbet på Södertuna Slott både utvecklande och spännande då det är en ständigt växande hotell- och restauranggrupp. I nuläget är vi ca 70 heltidsanställda inom Svenska Kulturpärlor. Välkommen till en arbetsplats med bra stämning och nära till skratt!

Läs mer om karriärsmöjligheterna inom Svenska Kulturpärlor här.
Visa lediga tjänster

Söker du säsongsjobb?

På våra sörmländska pärlor Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott utanför Gnesta hittar du sommarens bästa jobb!

Lediga tjänster på Södertuna Slott

Receptionist till Södertuna Slott

Södertuna Slott -

Gnesta

Vi söker nu en glad, pigg och noggrann receptionist till vackra Södertuna Slott strax utanför Gnesta.

Som person är du kvalitetsmedveten, positiv och har en utpräglad servicekänsla. Du har en god organisationsförmåga, är flexibel, lösningsorienterad och pratar engelska flytande. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av arbete i hotellreception men vi värderar personlighet och servicekänsla högst.

På Södertuna Slott är vi ett positivt gäng som stöttar varandra och som gillar att anstränga oss för att nå uppsatta mål och få nöjda kunder. Svenska Kulturpärlor är en växande hotell- och restauranggrupp vilket gör jobbet både utvecklande och spännande.

Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid med arbete varannan helg enligt schema. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna behandlas löpande. Du mailar in din ansökan med cv och personligt brev till elin.karlen.kalback@sodertuna.se

Mer information om Södertuna Slott hittar du på www.sodertuna.se

Kock till Södertuna Slott

Södertuna Slott -

Gnesta

Södertuna Slott ligger vackert beläget vid Frösjöns strand strax utanför Gnesta. På vårt slott får du arbeta med gäster som har höga förväntningar på service och kvalitet. Du får också jobba tillsammans med duktiga och drivna medarbetare i en fantastisk miljö.

Vi söker nu en kock med tidigare erfarenhet från varm- och kallkök. Anställningen är ett vikariat på heltid med tillträde i maj.

I slottets matsalar erbjuder vi våra gäster en unik upplevelse. Vår mat går att beskriva som nordisk matlagning med inspiration från hela världen och stort inslag av lokala råvaror.

Vi letar efter dig som vill vara med och utveckla vårt kök. Till ditt förfogande få du ett modernt kök som ger dig stora förutsättningar för en hög kulinarisk kvalitet. Vi förutsätter att du har en väl dokumenterad yrkeserfarenhet och en god känsla för kvalitet och service. Du har god organisationsförmåga och trivs att jobba i team.

I ditt ansvarsområde ingår även menyplanering, HACCP och inköp. Vi ser gärna att du har B-körkort då vi tillhandahåller viss cateringverksamhet. Arbete på helger och kvällar förekommer.

Skicka in din ansökan, så snart som möjligt, med cv och personligt brev till mans.lundkvist@sodertuna.se. Vi behandlar ansökningarna löpande.

Mer information om vår pärla hittar du på www.sodertuna.se

Servispersonal till Södertuna Slott

Södertuna Slott -

Gnesta

Till vackra Södertuna Slott, strax utanför Gnesta, söker vi nu personal till vår servis. Tjänsten vi erbjuder är på 75 % där du börjar med en provanställning för att sedan övergå till en tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse.

Vi söker dig som älskar service, är utåtriktad, ansvarsfull, stresstålig och har en förmåga att få gästerna att känna sig glatt och omsorgsfullt omhändertagna. Vi värderar personlighet och servicekänsla högst men det är ett stort plus om du har erfarenhet av servisyrket.

I våra vackra matsalar erbjuder vi våra gäster en unik upplevelse. Slottets mat går att beskriva som nordisk matlagning med inspiration från hela världen och stort inslag av lokala råvaror.

Du kommer ingå i vårt positiva gäng med köks- och serveringspersonal och vi kan garantera dig en rolig och lärorik arbetsplats med glada och lojala arbetskamrater.

Ansökan med CV och personligt brev skickas till vår restaurangchef Elin Karlén Kålbäck på elin.karlen.kalback@sodertuna.se. Alla ansökningar behandlas löpande. Tjänsten innebär dag- och kvällsarbetet samt helger.

Välkommen med din ansökan till ett av de roligaste jobben i restaurangbranschen!

EXTRA STÄDPERSONAL TILL SÖDERTUNA SLOTT

Södertuna Slott -

Gnesta

Vi söker nu extrapersonal till vår städavdelning, som kan hoppa in vid arbetstoppar. Hos oss arbetar du med att städa i våra hotell-, restaurang- och konferensutrymmen.

Vi letar efter dig som är en flexibel person med öga för detaljer och service. Du ansvarstagande, noggrann och lägger stolthet i att utföra ett väl utfört arbete.

Södertuna Slott är en vacker pärla invid Frösjön och förutom att arbeta i fantastisk miljö får du ett helt slott fyllt med bra stämning från alla medarbetare.

Under namnet Svenska Kulturpärlor samlas Gripsholms Värdshus i Mariefred, Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Södertuna Slott i Gnesta och Pelles Lusthus i Nyköping. Till vackra Södertuna Slott strax utanför Gnesta söker vi nu personal till vår städavdelning.

Skicka din ansökan tillsammans med personligt brev och cv till Nina Strand Blomqvist på nina.blomqvist@sodertuna.se. Alla ansökningar behandlas löpande.

FRUKOSTVÄRD/VÄRDINNA TILL SÖDERTUNA SLOTT

Södertuna Slott -

Gnesta

Nu söker vi en pigg och noggrann frukostvärd/värdinna till vackra Södertuna Slott strax utanför Gnesta. Vi har behov av någon som kan komma in varannan helg och ge våra gäster en bra start på dagen.

Du är positiv och kvalitetsmedveten och har en utpräglad servicekänsla. Du har en god organisationsförmåga och pratar flytande engelska. Vi värderar personlighet och servicekänsla högst men det är ett stort plus om du har erfarenhet av liknande arbete.

På Södertuna Slott är vi ett glatt gäng som stöttar varandra och som gillar att anstränga oss för att få nöjda kunder. Svenska Kulturpärlor är en växande hotell- och restauranggrupp vilket gör jobbet både utvecklande och spännande. Tillsammans inom Svenska Kulturpärlor är vi närmare 70 heltidsanställda med bra stämning och alltid nära till skratt.

Anställningen är en tillsvidareanställning på deltid (procent efter överenskommelse). Tillträde enligt överenskommelse.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna behandlas löpande. Du mailar in din ansökan med cv och personligt brev till elin.karlen.kalback@sodertuna.se

Mer information om anläggningen hittar du på www.sodertuna.se

Södertuna Slott

Södertuna Slott, 646 91 Gnesta

0158-705 00

 info@sodertuna.se

 www.sodertuna.se

LAT 59.068444 LONG 17.305151

Stockholm – Gnesta (1 h pendel)

Vägbeskrivning