Sommarjobba på en pärla – 2019

Våra pärlor Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott utanför Gnesta är en del av Svenska Kulturpärlor. Nedan kan du se våra lediga tjänster för sommarsäsongen. Välkommen att bli en del av vårt grymma team!

En sommar på en pärla tusen erfarenheter rikare

Vi söker nya stjärnor till sommarsäsongen på våra pärlor i Sörmland. Hos oss blir du en del av ett glatt team som stöttar varandra och som alltid strävar efter att få nöjda gäster. Med bra stämning och nära till skratt är våra pärlor, Dufweholms Herrgård, Gripsholms Värdshus och Södertuna Slott, arbetsplatser värda att söka till. Sommaren på våra pärlor i Sörmland kännetecknas av vackra, historiska miljöer, frodiga trädgårdar, fartfyllda och smakrika event och glada gäster i mängder. Här står tiden aldrig stilla och den ena utmaningen efter den andra väntar runt hörnet. En sommarsäsong på en pärla ger dig erfarenheter att bära med dig livet ut. Läs mer om karriärsmöjligheterna inom Svenska Kulturpärlor här.
Visa lediga tjänster

Lediga tjänster

Sommarsäsongen 2019

Gripsholms Värdshus – Mariefred

Sommarjobb -

Sörmland

Gripsholms Värdshus är det full fart året om, inte minst under sommarsäsongen då semestrande lokalbor och upplevelsesugna turister fyller Mariefreds gator. Ett av Mariefreds populäraste besöksmål är just Gripsholms Värdshus som med flertalet restauranger att välja på och tillhörande uppskattade evenemang är målet för besökare i alla åldrar.

Vill du vara med och skapa många härliga sommarminnen och fylla på din kunskapsbank med fler nyttiga erfarenheter bör du inte tveka att söka till oss. Vi håller ständigt ögon och öron öppna efter grymma talanger som kan komplettera vår styrka. Här ingår du i ett positivt och serviceinriktat gäng med nära till skratt. Vi garanterar dig en rolig och lärorik sommarsäsong med glada och lojala jobbarkompisar!

Till sommarsäsongen söker vi:

• Kallskänkor
• Serveringspersonal
• Kockar
• Receptionist

Tjänsterna innebär dag- och kvällsarbete samt helger. Möjlighet till personalboende finns.

Gå vidare till jobbansökan >>

Vi kontaktar dig om vi har en tjänst som kan passa dig.

Dufweholms Herrgård – Katrineholm

Sommarjobb -

Sörmland

En sommar på Dufweholms Herrgård skapar minnen för livet. I naturskön miljö vid Dufweholmssjön är herrgården ett uppskattat besöksmål, inte minst bland Katrineholmsbor som ofta går den gemytliga promenadslingan förbi herrgården. Här varvas härliga bröllopsfiranden, konferenser och möten med festliga event.

Vill du skapa många härliga sommarminnen och samtidigt få fler erfarenheter bör du inte tveka att söka till oss. Vi är ett positivt och drivet team och kan garantera dig en rolig och lärorik arbetsplats med glada och lojala kollegor. På herrgården finns tjänster inom bland annat reception, bar, städ, restaurang, konferens och servering och vi söker regelbundet efter nya stjärnor till vårt team.

Till sommaren söker vi:

• Extrapersonal till städ med start i maj
• Servitriser maj–september, chans till förlängning under höst- och vintersäsong
• Frukostvärdinna, extra
• 2 diskare med ansvar för hela restaurangens disk juni–september
• Kökspersonal

Tjänsterna innebär dag- och kvällsarbete samt helger.

Gå vidare till jobbansökan >>

Vi kontaktar dig om vi har en tjänst som kan passa dig.

Södertuna Slott – Gnesta

Sommarjobb -

Sörmland

Södertuna Slott är bröllopens och konferensernas mecka. Här är ofta sommarens alla helger fyllda av lyckliga par som valt att föreviga sin kärlek. Och på slottets ägor samlas konfererande kollegor och vänner kring slottets aktiviteter som skytte, yxkastning och teambuildingbanor. I slottets restauranger serveras nordisk kokkonst och Afternoon Tea till lokala besökare från Gnesta och långväga turister.

Ta chansen att arbeta i en sagolik slottsmiljö olik många andra arbetsplatser! Här får du uppleva en sommar utöver det vanliga och samtidigt fylla på din kunskapsbank. Du får också möjlighet att jobba med duktiga, glada och drivna kollegor som alla vet vikten av att leverera suverän service till våra gäster.

Till sommaren söker vi:

• Serveringspersonal
• Städpersonal

Tjänsterna innebär dag- och kvällsarbete samt helger.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan och berätta för oss vad du kan bidra med. Vi vill även att du skriver vilken tjänst du är intresserad av. Vi kontaktar dig om det dyker upp en ledig tjänst som kan passa dig.

Gå vidare till jobbansökan >>

Stolta initiativtagare till Årets sommarjobbare

Brinner du för service och vet precis hur man gör för att leverera det lilla extra till gästerna? Då kanske det är du som nästa år blir nominerad till utmärkelsen Årets sommarjobbare. Varje år har nämligen alla restauranger, krogar, barer och caféer i Sverige möjlighet att nominera sin bästa sommarjobbare – en sommarjobbare som med sin glöd och passion gjort skillnad för företaget under sommaren. Utmärkelsen Årets sommarjobbare instiftades av Svenska Kulturpärlor och syftet är att lyfta alla grymma talanger som visat precis den glöd som behövs i restaurangbranschen. Men också för att visa på de fantastiska karriärsmöjligheter den här branschen kan ge. Vinnaren med den bästa nomineringen utses sedan av en jury bestående av personer som var och en har en framstående roll i restaurangsverige.
mer om utmärkelsen

Hitta till våra pärlor

Dufweholms Herrgård

LAT 58.97088 LONG 16.19363

Stockholm – Katrineholm (1 h 10 min)

Vägbeskrivning

Gripsholms Värdshus

LAT 58.97088 LONG 16.19363

Stockholm – Mariefred (53 min)

Vägbeskrivning

Södertuna Slott

Södertuna Slott, 646 91 Gnesta

0158-705 00

 info@sodertuna.se

 www.sodertuna.se

LAT 59.068444 LONG 17.305151

Stockholm – Gnesta (1 h pendel)

Vägbeskrivning