Svenska-Kulturparlor
 • 08-511 600 40
 • Konferens

  Konferera hos oss på Svenska Kulturpärlor, helpension från: 

  1695:-/person

  konferens-fall

  Catering från Svenska Kulturpärlor

  Vår catering står för kvalité. Vi jobbar för att uppfylla alla era önskemål, oavsett vilka de är. Ni kan beställa en hel meny, delar av den, välja om ni vill få maten levererad, hämta själva eller om ni önskar att vi tar hand och servering och disk.

  Oavsett om ni behöver mat till picknick-korgen, en sjurätters till familjemiddagen eller en vällagad bröllopsmeny lovar vi att hjälpa er. Vi kan ta fram cateringmenyer för 2-1000 kuvert. 

  Låt oss ta hand om er så att ni i lugn och ro kan vara värd åt era gäster!

  Vi har festlokalen för ert firande

  På Dufweholms Herrgård, Gripsholms Värdshus, Pelles Lusthus och Södertuna Slott har vi festvåningar och lokaler för stora och små sällskap. Vi kan hjälpa er med allt från dekorationer till att ta emot era gäster när de anländer. Helt enkelt perfekta platser att fira på oavsett var i Sörmland ni bor. Här kan ni njuta av dopkaffe, er 50-års fest eller ert jubileum precis lika mycket som era gäster.

  brunch-dufweholm-söndagar
  tält-sommarfest-bröllop

  CATERING I HELA SÖRMLAND

  Från våra kök runt om i Sörmland har vi glatt sällskap på många olika platser. Vi har tidigare levererat catering till fester i Stockholm, Strängnäs och Gnesta. Bröllopsgäster i Nyköping, Norrköping och Mariefred har njutit av vår mat. I Eskilstuna och Västerås har folk dansat medan vi serverat vickningen. Oavsett vart du vill få maten levererad är du välkommen att höra av dig till oss! 

  festlokal-nyköping-konferens
  catering-sörmland
  Vad har du att fira?

  Vi har genom åren haft förmånen att leverera catering till:

  • Jaktmiddag
  • Bröllop
  • Företagsfester
  • Dop
  • 100 års-kalas
  • Studentskivor
  sörmländsk-matlagning-grupp

  HÖGTIDSCATERING

  Slipp matstressen runt påsk, midsommar eller jul. Beställ istället helgmaten från oss och lägg din egen energi på att umgås med släkt och vänner. Vi levererar utsökta påskbord, midsommarbufféer och klassiska julbord och jultallrikar. Kontakta oss för mer information! 

  Svenska Kulturpärlors Food truck

  Ska du ha fest, bröllop eller kanske ett företagsevent? Vill du slippa förberedelser och istället umgås med ditt sällskap? Låt oss bjuda dig och gästerna på en kunglig smakupplevelse. I vår Food truck serveras modern street food inspirerad av de klassiska sörmländska slottsköken. En garanterat uppskattad måltid!