Konferens

Konferera hos oss på Svenska Kulturpärlor, helpension från: 

1495:-/person

Catering från Svenska Kulturpärlor

Vår catering står för kvalité. Vi jobbar för att uppfylla alla era önskemål, oavsett vilka de är. Ni kan beställa en hel meny, delar av den, välja om ni vill få maten levererad, hämta själva eller om ni önskar att vi tar hand och servering och disk.

Oavsett om ni behöver mat till picknick-korgen, en sjurätters till familjemiddagen eller en vällagad bröllopsmeny lovar vi att hjälpa er. Vi kan ta fram cateringmenyer för 2-1000 kuvert. 

Låt oss ta hand om er så att ni i lugn och ro kan vara värd åt era gäster!

tält-sommarfest-bröllop

CATERING I HELA SÖRMLAND

Från våra kök runt om i Sörmland har vi glatt sällskap på många olika platser. Vi har tidigare levererat catering till fester i Stockholm, Strängnäs och Gnesta. Bröllopsgäster i Nyköping, Norrköping och Mariefred har njutit av vår mat. I Eskilstuna och Västerås har folk dansat medan vi serverat vickningen. Oavsett vart du vill få maten levererad är du välkommen att höra av dig till oss! 

Vad har du att fira?

Vi har genom åren haft förmånen att leverera catering till:

  • Jaktmiddag
  • Bröllop
  • Företagsfester
  • Dop
  • 100 års-kalas
  • Studentskivor
vinprovning-sörmland-konferens
catering-sörmland
sörmländsk-matlagning-grupp

HÖGTIDSCATERING

Slipp matstressen runt påsk, midsommar eller jul. Beställ istället helgmaten från oss och lägg din egen energi på att umgås med släkt och vänner. Vi levererar utsökta påskbord, midsommarbufféer och klassiska julbord och jultallrikar. Kontakta oss för mer information!