Restaurang & catering i Sörmland

Hos Svenska Kulturpärlor står alltid den goda maten i centrum. Våra duktiga kockar komponerar menyer utifrån säsong av de lokala råvarorna från Sörmland.

Mathantverk från våra sörmländska pärlor

I våra restauranger njuter ni av menyer som speglar det svenska kökets variationer och mångfald, med ett ekologiskt tänk och medvetenhet kring vår historia. Hos oss står alltid den goda maten i centrum och våra duktiga kockar komponerar menyer utifrån säsong och vad som finns tillgängligt på gårdarna runt om i Sörmland. Våra restauranger finns på Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott utanför Gnesta. Förutom klassisk matlagning erbjuder vi allt från brunch till afternoon tea, traditionellt svenskt fika och mycket mer.

Till god mat krävs även god dryck. Med fyllda vinkällare och duktiga sommelierer arbetar vi för att skapa oförglömliga smakupplevelsen när ni besöker oss.

Catering från Svenska Kulturpärlor

Vi har genom åren haft förmånen att leverera catering till: bland annat jaktmiddagar, bröllop, företagsfester, dop, 100 års-kalas och studentskivor. Vår catering står för kvalité – det vi kallar en kunglig upplevelse. Vi jobbar för att uppfylla alla era önskemål, oavsett vilka de är. Ni kan beställa en hel meny, delar av den, välja om ni vill få maten levererad, hämta själva eller om ni önskar att vi tar hand och servering och disk.

Oavsett om ni behöver mat till picknick-korgen, en sjurätters till familjemiddagen eller en vällagad bröllopsmeny lovar vi att hjälpa er. Låt oss ta hand om er så att ni i lugn och ro kan vara värd åt era gäster!

Beställ Catering

CATERING I HELA SÖRMLAND

Från våra kök runt om i Sörmland har vi glatt sällskap på många olika platser. Vi har tidigare levererat catering till fester i Stockholm, Strängnäs och Gnesta. Bröllopsgäster i Nyköping, Norrköping och Mariefred har njutit av vår mat. I Eskilstuna och Västerås har folk dansat medan vi serverat vickningen. Oavsett vart du vill få maten levererad är du välkommen att höra av dig till oss! 

HÖGTIDSCATERING

Slipp matstressen runt påsk, midsommar eller jul. Beställ istället helgmaten från oss och lägg din egen energi på att umgås med släkt och vänner. Vi levererar utsökta påskbord, midsommarbufféer och klassiska julbord och jultallrikar. Kontakta oss för mer information! 

Beställ catering på
08-511 600 40

Svenska Kulturpärlors Food truck

Ska du ha fest, bröllop eller kanske ett företagsevent? Vill du slippa förberedelser och istället umgås med ditt sällskap? Låt oss bjuda dig och gästerna på en kunglig smakupplevelse. I vår Food truck serveras modern street food inspirerad av de klassiska sörmländska slottsköken. En garanterat uppskattad måltid!

Dufweholms Herrgård

Till Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm kan ni komma för att avnjuta en lugn stund med god mat. Hos oss står alltid den goda maten i centrum.
Catering i Katrineholm

Södertuna Slott

På Södertuna Slott utanför Gnesta lagar våra kockar fantastisk mat under ledning av Måns Lundqvist.
Catering i Gnesta

Gripsholms Värdshus

På Gripsholms Värdshus njuter du av menyer som speglar det svenska kökets variationer och mångfald, med ett ekologiskt tänk och medvetenhet kring vår historia.
Catering i Mariefred