Jobba på Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm

Dufweholms Herrgård är beläget utanför Katrineholm och är en del av Svenska Kulturpärlor. Nedan hittar du våra lediga tjänster.

Bli en del av Dufweholms Herrgård

Dufweholms Herrgård är en del av Svenska Kulturpärlor och ligger vid Duveholmssjön strax utanför Katrineholm. Som anställd på herrgården ingår du i ett positivt arbetslag och vi kan garantera dig en rolig och lärorik arbetsplats. Förutom att arbeta i fantastisk miljö får du en hel herrgård fylld med bra stämning från glada och lojala arbetskamrater. Herrgården har idag 22 rum, mötes- och konferensrum, en spa-avdelning, ett välrenommerat kök och en unik vin- och champagnekällare. Bland våra kunder finns allt från lokala drop-in-gäster till konferens- bröllops-, och weekendgäster. Dufweholms Herrgård bedriver också en omfattande cateringverksamhet.

Läs mer om karriärsmöjligheterna inom Svenska Kulturpärlor här.
Visa lediga tjänster

Lediga tjänster på Dufweholms Herrgård

Spapersonal till Dufweholms Herrgård i Sörmland

Dufweholms Herrgård -

Katrineholm

Vi söker fler medarbetare till vår spaanläggning på Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm.

På vår pärla erbjuder vi högkvalitativa behandlingar till våra gäster, alltid med fokus på personlig service, omtanke och professionellt bemötande. Inom hela vår verksamhet sätter vi våra gästers upplevelse i centrum.

Vi söker personal till vår satsning på att långsiktigt bygga upp ett flexibelt spa-team med god sammanhållning. Vi erbjuder en arbetsplats med god stämning och där vi hjälper våra medarbetare att utvecklas. Vi ser gärna att du som söker är diplomerad terapeut och har flera års erfarenhet bakom dig även om det inte är ett krav. Du ska vara en kunnig massör och bidra till vår goda stämning och höga servicenivå.

Tjänsten är en timtjänst men med möjlighet att jobba fasta helger under överenskommen period. Tjänsten tillsätts löpande. Du mailar in din ansökan med cv till vår spa-chef Helen Kihlman på helen.kihlman@kulturparlor.se

Dufweholms Herrgård

LAT 58.97088 LONG 16.19363

Stockholm – Katrineholm (1 h 10 min)

Vägbeskrivning