Jobba på Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm

Dufweholms Herrgård är beläget utanför Katrineholm och är en del av Svenska Kulturpärlor. Nedan hittar du våra lediga tjänster.

Bli en del av Dufweholms Herrgård

Dufweholms Herrgård är en del av Svenska Kulturpärlor och ligger vid Duveholmssjön strax utanför Katrineholm. Som anställd på herrgården ingår du i ett positivt arbetslag och vi kan garantera dig en rolig och lärorik arbetsplats. Förutom att arbeta i fantastisk miljö får du en hel herrgård fylld med bra stämning från glada och lojala arbetskamrater. Herrgården har idag 22 rum, mötes- och konferensrum, en spa-avdelning, ett välrenommerat kök och en unik vin- och champagnekällare. Bland våra kunder finns allt från lokala drop-in-gäster till konferens- bröllops-, och weekendgäster. Dufweholms Herrgård bedriver också en omfattande cateringverksamhet.

Läs mer om karriärsmöjligheterna inom Svenska Kulturpärlor här.
Visa lediga tjänster

Söker du säsongsjobb?

På våra sörmländska pärlor Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott utanför Gnesta hittar du sommarens bästa jobb!

Lediga tjänster på Dufweholms Herrgård

Spapersonal till Dufweholms Herrgård i Sörmland

Dufweholms Herrgård -

Katrineholm

Vi söker fler medarbetare till vår spaanläggning på Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm.

På vår pärla erbjuder vi högkvalitativa behandlingar till våra gäster, alltid med fokus på personlig service, omtanke och professionellt bemötande. Inom hela vår verksamhet sätter vi våra gästers upplevelse i centrum.

Vi söker personal till vår satsning på att långsiktigt bygga upp ett flexibelt spa-team med god sammanhållning. Vi erbjuder en arbetsplats med god stämning och där vi hjälper våra medarbetare att utvecklas. Vi ser gärna att du som söker är diplomerad terapeut och har flera års erfarenhet bakom dig även om det inte är ett krav. Du ska vara en kunnig massör och bidra till vår goda stämning och höga servicenivå.

Tjänsten är en timtjänst men med möjlighet att jobba fasta helger under överenskommen period. Tjänsten tillsätts löpande.

Gå vidare till jobbansökan >>

Svenska Kulturpärlor har varit verksamma inom restaurang- och hotellbranschen sedan tidigt 80-talet och som medlemmar i Visita värnar vi om att vår personal ska ha en bra och trivsam arbetsplats.

Extrapersonal till städ

Dufweholms Herrgård -

Katrineholm

Vi söker fler medarbetare till vårt städteam på Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm.

Inom hela vår verksamhet sätter vi våra gästers upplevelse i centrum.

Vi söker extrapersonal till vår städteam och erbjuder en arbetsplats med god stämning där vi hjälper våra medarbetare att utvecklas. Har du erfarenhet av hotellstäd sedan tidigare är det meriterande även om det inte är ett krav. Viktigast är att du har en bra bra och positiv inställning, är noggrann och bidrar till den goda stämning och höga servicenivå på herrgården.

Tjänsten är en timtjänst och tillsätts löpande. Vi ser gärna att du har körkort.

Gå vidare till jobbansökan >>

Svenska Kulturpärlor har varit verksamma inom restaurang- och hotellbranschen sedan tidigt 80-talet och som medlemmar i Visita värnar vi om att vår personal ska ha en bra och trivsam arbetsplats.

Dufweholms Herrgård

LAT 58.97088 LONG 16.19363

Stockholm – Katrineholm (1 h 10 min)

Vägbeskrivning