HISTORISKA FESTVÅNINGAR

Hos Svenska Kulturpärlor erbjuder vi historiska platser för fest och friande. På våra pärlor har det arrangerats uppskattade jubileum och festiviteter i århundraden.

BRÖLLOP, FÖRETAGSFEST eller 100-ÅRSKALAS?

På våra kulturpärlor Dufweholms Herrgård, Gripsholms Värdshus och Södertuna Slott finner ni romantiska boenden och storslagna historiska platser i natursköna omgivningar i Sörmland. Våra unika miljöer erbjuder platser för bröllop, födelsedagar eller firmafester. Här kan ni kombinera er fest med olika aktiviteter som spabehandlingar, golf och naturupplevelser. På våra pärlor erbjuder vi även genuin matlagning av hög kvalité som gör festen eller bröllopet till en matupplevelse. Kontakta oss gärna så hjälper vi till att planera ert evenemang eller bröllop utifrån era önskemål!

Katrineholm Dufweholms Herrgård

Dufweholms Herrgård är ett genuint herrgårdshotell beläget i vackra miljöer utanför Katrineholm. Herrgården har varsamt renoverats för att behålla sin historiska charm och samtidigt leva upp till dagens moderna standard. Här finns vackra salonger där ni kan avnjuta god mat och sedan njuta av festligheterna hela natten lång. Totalt finns 23 mysigt inredda hotellrum varav 8  är sviter där ni kan vila gott efter festen samt ett mysigt Bed & Breakfast med 5 dubbelrum.
Dufweholms Herrgård

MariefredGripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus är en plats för sköna nätter och goda middagar beläget i pittoreska Mariefred med fantastisk utsikt över Gripsholms slott. Här har den senaste tekniken förenats med det historiska arvet för att erbjuda gästerna det allra bästa. Efter festligheterna kan ert sällskap vila upp sig i kungliga sviter med jacuzzi och kakelugn i badrummet, romantiska, flärdfulla dubbelrum eller rustika etagerum med snedtak och takbjälkar.
Gripsholms Värdshus

MariefredGripsholms B&B

Ska ni gifta er Mariefred? För fest- och bröllopsgäster finns, förutom Gripsholms Värdshus, även möjlighet att övernatta på Gripsholms Bed & Breakfast, som inryms i den gamla stallgården med utsikt över Gripsholms Slott. Här finns 23 mysiga rum till ert förfogande. Vi hjälper er gärna med era förfrågningar!
Gripsholms B&B

Gnesta Södertuna slott

Södertuna Slott strax utanför Gnesta erbjuder er fantastisk mat och kunglig logi i en förtrollande 1700-talsmiljö. Tack vare den vackra, romantiska miljön har många brudpar valt att ha sin bröllopsfest just här. Vi har arrangerat bröllop åt förälskade brudpar i många år och hjälper mer än gärna till med allt ni kan tänkas behöva till er viktiga dag. På Södertuna Slott har vi 120 bekväma bäddar att erbjuda de riktigt stora festsällskapen.
Södertuna Slott

Slipp stressa – beställ catering

Vår catering står för kvalité. Vi jobbar för att uppfylla alla era önskemål, oavsett vilka de är. Ni kan beställa en hel meny, delar av den, välja om ni vill få maten levererad, hämta själva eller om ni önskar att vi tar hand och servering och disk. Låt oss ta hand om er så att ni i lugn och ro kan vara värd åt era gäster!

Catering