HOTELL I SÖRMLAND

Som gäst på något av våra hotell får du en upplevelse utöver det vanliga, både när det gäller vår mat och miljö. Vi kan erbjuda våra hotellgäster allt från unika rum till lyxiga sviter och slottsgemak.

Weekend på HERRGÅRD, SLOTT ELLER I SMÅSTADSIDYLL

Hos Svenska Kulturpärlor kan du avnjuta en weekend på några av våra fantastiska pärlor. Njut av Gripsholms värdshus vid Mälaren i småstadsidyllen Mariefred. Koppla av i lugnet vid vackra Dufweholms Herrgård i Katrineholm, eller känn de historiska vingslagen på Södertuna Slott vid Frösjön strax utanför Gnesta. Vart du än väljer att spendera din helg lovar vi att behandla dig som en kung! Gemensamt för våra pärlor är att du kan njuta av god mat, historisk miljö, avkopplande stunder och kanske boka en härlig massage. Våra pärlor är belägna i fantastiska miljöer i Sörmland, väl värda att utforska även utanför hotellens väggar.

Våra pärlor

Katrineholm Dufweholms Herrgård

Dufweholms Herrgård är ett litet romantiskt och genuint herrgårdshotell beläget utanför Katrineholm. I vackra miljöer ligger herrgården som varsamt har renoverats för att behålla sin historiska charm och samtidigt leva upp till dagens standard. Passa på att boka in en välgörande massage eller spabehandling under din herrgårdsweekend.
Hotell i Katrineholm

MariefredGripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus ligger med utsikt över Gripsholms slott, mitt i Mariefred. Här kan våra gäster välja bland flera weekendpaket och njuta av god mat och sköna rum. Precis som på våra andra pärlor kan du här koppla av med sköna behandlingar. Besök oss under helgen eller ta ett break mitt i veckan!
Gripsholms Värdshus

Gnesta Södertuna slott

Södertuna Slott njuter du av fantastisk mat samtidigt som du möts av en hänförande 1700-talsmiljö. Slottet ligger strax utanför Gnesta. Bokar du en slottsweekend kan du även boka in avkopplande massage och ta det lugnt i vår relaxavdelning. Passa också på att strosa runt i parken kring slottet och känn de historiska vingslagen.
Hotell i Gnesta