Konferera i Sörmland

På Svenska Kulturpärlor erbjuder vi historiska lokaler som gör konferensen till något utöver det vanliga. De anrika miljöerna inspirerar och gör ert möte minnesvärt.

Konferens på Herrgård och slott eller i småstadsidyll

Vi erbjuder flera olika typer av konferenspaket vid våra tre olika pärlor. Du väljer själv mellan småstadsidyll, herrgårdslyx och slottsprakt. Oavsett var ni väljer att lägga er konferens kommer vi se till att ni får en fantastisk upplevelse med god mat och unika miljöer. Vårt mål är att alla gäster vill återvända för att återigen ta del av det vi kallar det goda värdskapet. Hos oss ska alla bli behandlade som kungar.

Gemensamt för alla tre konferenspärlor är att de alla ligger nära Stockholm, mitt i vackra Sörmland. Våra konferenslokaler passar konferensgäster på allt mellan 2 till 300 personer. Priserna är exempel och exkl. moms. Önskar ni ett annat upplägg gör vi vad vi kan för att ni ska bli nöjda. Här nedan läser du mer om våra olika konferenspärlor.

Våra konferenspärlor

Läs mer om våra pärlor

Dufweholms Herrgård

Dufweholms Herrgård är ett litet genuint herrgårdshotell utanför Katrineholm. Herrgården har varsamt renoverats för att behålla sin historiska charm och samtidigt leva upp till dagens standard. Här finns möjlighet till roliga konferensaktiviteter, spa-upplevelser och välkomponerade middagar för alla smaker.
Konferens i Katrineholm

Södertuna Slott

Södertuna Slott erbjuder fantastisk mat och en hänförande 1700-talsmiljö. Slottet ligger strax utanför Gnesta som ni når med tåg på cirka 36 minuter från Stockholm. Varva möten med att strosa runt i parken kring slottet och känn de historiska vingslagen och ta del av våra teambildande och roliga aktiviteter.
Konferens i Gnesta

Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus ligger med utsikt över Gripsholms slott, mitt i Mariefred, med direkt närhet till Stockholm. Här kan ni äta gott i någon av våra restauranger. Passa på att göra ett besök i den pittoreska småstaden mellan era möten eller utvecklas som grupp med till exempel en matlagningsaktivitet!
Konferens i Mariefred

Boka konferens på
08-511 600 40