Konferera i Sörmland

Hos Svenska Kulturpärlor hittar du historiska lokaler som gör konferensen till något att minnas och miljöer som gör den extra inspirerande.

Konferens på Herrgård, slott, lusthus eller i småstadsidyll

Vi erbjuder konferenspaket vid våra fyra olika pärlor. Du väljer själv mellan småstadsidyll, herrgårdslyx, lusthus och slottsprakt. Oavsett var ni väljer att lägga er konferens kommer vi se till att ni trivs. Vårt mål är att alla gäster vill återvända för att återigen ta del av det vi kallar det goda värdskapet. Hos oss ska alla bli behandlade som kungar.

Här nedan läser du mer om våra olika konferenspärlor, där ni kan njuta av en härlig konferens med god mat och miljöer som bäddar för bra möten. Gemensamt för alla fyra konferenspärlor är att de alla ligger lagom nära Stockholm, mitt i vackra Sörmland.

Våra konferenslokaler passar konferensgäster på allt mellan 2 och 300 personer. Priserna är exempel och exkl. moms. Önskar ni ett annat upplägg gör vi vad vi kan för att ni ska bli nöjda.

Våra konferenspärlor

Läs mer om våra pärlor

Dufweholms Herrgård

Dufweholms Herrgård är ett litet genuint herrgårdshotell utanför Katrineholm. Herrgården har varsamt renoverats för att behålla sin historiska charm och samtidigt leva upp till dagens standard. Här finns möjlighet till lugna konferensaktiviteter, konferenser med spa-upplevelser och goda middagar.
Konferens i Katrineholm

Södertuna Slott

Södertuna Slott erbjuder fantastisk mat och en hänförande 1700-talsmiljö. Slottet ligger strax utanför Gnesta som når med tåg på 36 minuter från Stockholm. Varva möten med att strosa runt i parken kring slottet och känn de historiska vingslagen och ta del av våra teambildande och roliga aktiviteter.
Konferens i Gnesta

Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus ligger med utsikt över Gripsholms slott, mitt i Mariefred, med direkt närhet till Stockholm. Här kan ni äta gott i någon av våra restauranger. Passa på att göra ett besök i den pittoreska småstaden mellan era möten eller utvecklas som grupp med till exempel en matlagningsaktivitet!
Konferens i Mariefred

Boka konferens på
08-511 600 40