Jobba på Gripsholms Värdshus i Mariefred

Gripsholms Värdshus ligger i Mariefred och är en del av Svenska Kulturpärlor. Nedan hittar du våra lediga tjänster.

Bli en del av Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus i Mariefred ingår i Svenska Kulturpärlor som är en växande hotell- och restauranggrupp. Vi söker därför regelbundet efter nya stjärnor till vårt team. På värdshuset är vi ett glatt gäng som stöttar varandra och anstränger oss för att få nöjda kunder. Med bra stämning och alltid nära till skratt är Gripsholms Värdshus en arbetsplats värd att söka till. Från Stockholm till Mariefred tar det cirka 55 minuter, oavsett om du åker tåg eller bil. Hos oss finns personalboende att tillgå.

Läs mer om karriärsmöjligheterna inom Svenska Kulturpärlor här.
Visa lediga tjänster

Söker du säsongsjobb?

På våra sörmländska pärlor Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott utanför Gnesta hittar du sommarens bästa jobb!

Lediga tjänster på Gripsholms Värdshus

KÖKS-, BAR OCH SERVERINGSPERSONAL TILL GRIPSHOLMS VÄRDSHUS

Gripsholms Värdshus -

Mariefred

Gripsholms Värdshus ligger med utsikt över Gripsholms Slott i Mariefred. Förutom att vara Sveriges äldsta värdshus har vi också 46 hotellrum och två restauranger; Matsalen och bakfickan Skänken som utgår från samma kök. I verksamheten ingår en festvåning och en cateringverksamhet. Under sommaren öppnar vi upp vår utebar, ett cafédäck och vår trädgårdsservering.

Ny kökschef på Gripsholms Värdshus är Magnus Lundqvist. En välmeriterad kock med höga ambitioner. Magnus arbetar nu med att sätta ihop ett nytt team i kök, bar och servering. Dit söker han nu ett gäng som ska ha kul tillsammans och som vill arbeta mot att bli en av Sörmlands bästa restauranger.

Därför söker vi nu meriterade kockar och kallskänkor samt bagare, serveringspersonal och bartender.

Om tjänsterna
Hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med kunniga och inspirerande medarbetare som ger dig stora förutsättningar för en hög kulinarisk kvalitet. Vi har en mycket god stämning på värdshuset där alla hjälps åt och jobbar tillsammans mot gemensamma mål.

Vi förutsätta att du har väl dokumenterad och flerårig yrkeserfarenhet, är ansvarstagande och har en god känsla för kvalitet och service. Du trivs som bäst när det är mycket att göra, bidrar med glädje och energi till arbetet. Du har lätt för att samarbeta med andra, är noggrann, flexibel och lösningsorienterad.

Ansökan
Anställningarna är tillsvidareanställningar på heltid. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg. Vi kan hjälpa till att ordna bostad i Mariefred.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna behandlas löpande. Du mailar din ansökan med cv, personligt brev och referenser till vår kökschef magnus.lundstrom@gripsholms-vardshus.se. Glöm inte att ange vilken tjänst du söker.

Om koncernen
Gripsholms Värdshus är en del av Svenska Kulturpärlor där även Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm och Södertuna Slott utanför Gnesta ingår. Detta gör att våra medarbetare alltid har ett utvecklande utbyte mellan de olika anläggningarna och får möjlighet att utvecklas inom en växande hotell- och restaurangkoncern.

Mer information hittar du på www.gripsholms-vardshus.se

Hovmästare till Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus -

Mariefred

Gripsholms Värdshus ligger vackert beläget vid Mälaren och med utsikt över Gripsholms Slott i Mariefred. Att arbeta på Gripsholms Värdshus innebär kontakt med många olika typer av gäster där förväntningarna ofta är och ska vara höga då vi är ett förstklassigt hotell med rum och mat av hög klass.

Vi söker dig som:
-Är positiv och kvalitetsmedveten samt har en utpräglad servicekänsla och älskar ditt yrke!
-Har goda ledaregenskaper och trivs att jobba i team.
-Har god organisationsförmåga, är flexibel och lösningsorienterad samt har en hög stresströskel.

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet från servisyrket samt något års erfarenhet från hovmästaryrket. Gärna vin och dryckeskunskaper. Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Du pratar flytande engelska.

Huvudansvar: Som hovmästare hos oss så är du ansvarig för den dagliga driften, du ska leda personalen, planera för kommande bokningar och du jobbar på golvet schemalagd med övrig servispersonal. Du delar dina arbetsuppgifter med ytterligare en hovmästare.

Vi erbjuder en heltids tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse. Varierande arbetstid. Dagar, kvällar och helger.

Skicka din ansökan med cv och personligt brev. Ansökan skickas via mejl till stina.nilsson@gripsholms-vardshus.se

Mer information om värdshuset hittar du på www.gripsholms-vardshus.se

Gripsholms Värdshus söker extra städpersonal

Gripsholms Värdshus -

Mariefred

Till vackra Gripsholms Värdshus i Mariefred söker vi nu extrapersonal till vårt städteam. Hos oss arbetar du med att städa i våra hotell-, restaurang- och konferensutrymmen.

Vi söker dig som är en flexibel person med öga för detaljer och service. Du är ansvarstagande, noggrann och lägger stolthet i ett väl utfört arbete.

Gripsholms Värdshus ligger vackert beläget i centrala Mariefred med utsikt över Gripsholms Slott och Mälaren. Förutom att arbeta i fantastisk miljö erbjuder vi även en härlig stämning från alla medarbetare.

Skicka din ansökan med personligt brev och cv till info@gripsholms-vardshus.se. Alla ansökningar behandlas löpande.

Gripsholms Värdshus

LAT 58.97088 LONG 16.19363

Stockholm – Mariefred (53 min)

Vägbeskrivning