Jobba på Gripsholms Värdshus i Mariefred

Gripsholms Värdshus ligger i Mariefred och är en del av Svenska Kulturpärlor. Nedan hittar du våra lediga tjänster.

Bli en del av Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus i Mariefred ingår i Svenska Kulturpärlor som är en växande hotell- och restauranggrupp. Vi söker därför regelbundet efter nya stjärnor till vårt team. På värdshuset är vi ett glatt gäng som stöttar varandra och anstränger oss för att få nöjda kunder. Med bra stämning och alltid nära till skratt är Gripsholms Värdshus en arbetsplats värd att söka till. Från Stockholm till Mariefred tar det cirka 55 minuter, oavsett om du åker tåg eller bil. Hos oss finns personalboende att tillgå.

Läs mer om karriärsmöjligheterna inom Svenska Kulturpärlor här.
Visa lediga tjänster

Söker du säsongsjobb?

På våra sörmländska pärlor Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott utanför Gnesta hittar du sommarens bästa jobb!

Lediga tjänster på Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus söker extra städpersonal

Gripsholms Värdshus -

Mariefred

Till vackra Gripsholms Värdshus i Mariefred söker vi nu extrapersonal till vårt städteam. Hos oss arbetar du med att städa i våra hotell-, restaurang- och konferensutrymmen.

Vi söker dig som är en flexibel person med öga för detaljer och service. Du är ansvarstagande, noggrann och lägger stolthet i ett väl utfört arbete.

Gripsholms Värdshus ligger vackert beläget i centrala Mariefred med utsikt över Gripsholms Slott och Mälaren. Förutom att arbeta i fantastisk miljö erbjuder vi även en härlig stämning från alla medarbetare.

Skicka din ansökan med personligt brev och cv till info@gripsholms-vardshus.se. Alla ansökningar behandlas löpande.

HOVMÄSTARE GRIPSHOLMS VÄRDSHUS

Gripsholms Värdshus -

Mariefred

Gripsholms Värdshus ligger vackert beläget vid Mälaren och med utsikt över Gripsholms Slott i Mariefred. Att arbeta på Gripsholms Värdshus innebär kontakt med många olika typer av gäster där förväntningarna ofta är och ska vara höga då vi är ett förstklassigt hotell med rum och mat av hög klass.

Vi söker dig som:
-Är positiv och kvalitetsmedveten samt har en utpräglad servicekänsla och älskar ditt yrke!
-Har goda ledaregenskaper och trivs att jobba i team.
-Har god organisationsförmåga, är flexibel och lösningsorienterad samt har en hög stresströskel.

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet från servisyrket samt något års erfarenhet från hovmästaryrket. Gärna vin och dryckeskunskaper. Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Du pratar flytande engelska.

Huvudansvar: Som hovmästare hos oss så är du ansvarig för den dagliga driften, du ska leda personalen, planera för kommande bokningar och du jobbar på golvet schemalagd med övrig servispersonal. Du delar dina arbetsuppgifter med ytterligare en hovmästare.

Vi erbjuder en heltids tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse. Varierande arbetstid. Dagar, kvällar och helger.

Skicka din ansökan med cv och personligt brev. Ansökan skickas via mejl till stina.nilsson@gripsholms-vardshus.se

Mer information om värdshuset hittar du på www.gripsholms-vardshus.se

SERVERINGSPERSONAL/BARTENDER TILL GRIPSHOLMS VÄRDSHUS

Gripsholms Värdshus -

Mariefred

Sök restaurangbranschens roligaste jobb! På Gripsholms Värdshus fylls våra restauranger och barer dagligen av förväntansfulla gäster. Nu söker vi serveringspersonal och bartender som vill jobba hos oss och göra våra gästers stund på värdshuset till något att längta tillbaka till.

Du som söker har tidigare erfarenhet av servering och/eller bararbete och till det goda referenser. Du kommer ingå i vårt positiva gäng på värdshuset och får uppleva en härlig arbetsplats med mycket skratt.

Vi erbjuder både extra och heltidstjänster. Möjlighet till personalboende finns. Tjänsterna innebär dag- och kvällsarbete samt helger. Meddela i din ansökan vilket jobb du söker!

Vi kan garantera dig en rolig och lärorik arbetsplats med glada och lojala arbetskamrater. Ansökan med CV och personligt brev skickas till info@gripsholms-vardshus.se. Alla ansökningar behandlas löpande.

Gripsholms Värdshus är beläget centrala Mariefred med vacker utsikt över Mälaren och ståtliga Gripsholms slott. Varmt välkommen med din ansökan!

Gripsholms Värdshus

LAT 58.97088 LONG 16.19363

Stockholm – Mariefred (53 min)

Vägbeskrivning