Vanliga frågor och svar om Svenska Kulturpärlors lojalitetsprogram Member

Besök www.kulturparlor.se/member och klicka på knappen ”Registrering”. Följ sedan stegen och fyll i kontaktuppgifter samt koppla det betalkort du använder för att bonusen ska registreras.

Besök www.kulturparlor.se/member så hittar du mer information.

Bonusen delas normalt ut den första bankdagen efter att transaktionen gjordes. Det betyder att om du handlar på en onsdag kommer din bonus normalt att synas på ”Min sida” vid lunchtid nästa dag. I vissa fall kan det ta lite längre tid. Om du handlar på en fredag eller lördag kommer inte att bonusen synas förrän nästa bankdag – vilket i de flesta fall kommer att vara följande måndag.

Om du blir medlem samma dygn som ditt köp och registrerar ditt betalkort får du bonus på ditt köp.

Besök www.kulturparlor.se/member och logga in på ”Min sida”. Klicka sedan på ”Lös in bonus” och följ instruktionerna.

Bonusen är giltig under det år den tjänas in och fram till och med året därpå. Exempel: bonus intjänad den 14 mars 2023 gäller fram till 31 december 2024.

Besök den här sidan och klicka på ”Jag godkänner användarvillkoren” så öppnas en dialogruta där du kan läsa registreringsvillkoren.

Välkomstbonusen är ett erbjudande som gäller en begränsad tid.

Gå med i vårt lojalitetsprogram och få 250 kr i välkomstbonus.*

*Erbjudandet gäller fram till och med 2022-04-30. Välkomstbonusen kan användas vid ditt köp av en övernattning hos oss som nyttjas senast 2022-04-30. Erbjudandet gäller en gång per kund och rum.

Den är giltig i 15 minuter, så lös endast bonusen när du ska betala.

Bonus registreras endast när du använder ditt eller dina kopplade betalkort eller kreditkort. Annan betalning registreras inte i bonusprogrammet och genererar ingen bonus. 

Du kan registrera upp till 5 kort.

Besök www.kulturparlor.se/member och logga in på ”Min sida”. Kontakta supporten genom att klicka på ”Support” i menyn och välj ”Skapa supportärende”. Vi kommer att undersöka varför bonusen uteblivit så snart vi kan och se till att rätt bonus tilldelas.

Du kan använda hela bonusen eller en del av din bonus när du betalar på någon av våra pärlor. Enligt lokala myndigheters lagar och restriktioner får du inte köpa starksprit för din bonus.

När du ska logga in; klicka på ”Glömt lösenord” och fyll i din emailadress. Ett email skickas till till den adress du angav med ett nytt lösenord. Om du inte ser det i inkorgen – titta i skräpposten. Använd det nya lösenordet för att logga in och ändra sedan ditt lösenord genom att följa guiden ”Hur ändrar jag mitt lösenord?”.

Logga in på ditt konto på kulturparlor.se/member och klicka på ”Profil” i menyn till vänster. I rutan ”Lösenord” fyller du först i ditt gamla lösenord. Sedan fyller du i ditt nya lösenord och upprepar det. Klicka på ”Spara” när du är klar.

Logga in på ditt konto på www.kulturparlor.se/member. Klicka därefter på ”Support” i menyn till vänster och sedan på ”Skapa supportärende”. Meddela att du vill radera ditt konto, så hjälper vi dig så snart som möjligt.