Jobba tillsammans med oss

Svenska Kulturpärlor består bland annat av Dufweholms Herrgård, Gripsholms Värdshus och Södertuna Slott.

Skapa upplevelser!

På Svenska Kulturpärlor arbetar vi alla mot ett mål: att skapa kungliga upplevelser för våra gäster. Det lyckas vi med om vi har roligt på jobbet och bjuder på det lilla extra. Vill du vara med och skapa upplevelser? Läs om våra lediga tjänster nedan.

Lediga tjänster hos Svenska Kulturpärlor

Receptionist till Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus -

Mariefred

Vi söker nu en glad, pigg och noggrann receptionist till anrika Gripsholms Värdshus i Mariefred.

Som person är du positiv och kvalitetsmedveten och har en utpräglad servicekänsla. Du har en god organisationsförmåga, är flexibel och lösningsorienterad Det är ett stort plus om du talar engelska flytande och har tidigare erfarenhet av arbete i hotellreception, men vi värderar personlighet och servicekänsla högst.

På Gripsholms Värdshus erbjuder vi en positiv arbetsplats med högt i tak där vi arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål och få nöjda gäster. Gripsholms Värdshus ingår i Svenska Kulturpärlor som även består av Dufweholms Herrgård och Södertuna Slott. Vår vision är att alltid leverera en kunglig upplevelse att längta tillbaka till. Internt använder vi nyckelorden, flexibilitet, omtanke och lyhördhet. Det finns goda möjligheter att på sikt utvecklas vidare inom Svenska Kulturpärlor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning – anställningsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Skicka din ansökan tillsammans med personligt brev och CV till camilla.winte@kulturparlor.se eller madelene.fredricson@kulturparlor.se.

Du kan också skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär.

Alla ansökningar behandlas löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Camilla eller Madelene på telefon 0158-705 00.

Mer information om Gripsholms Värdshus hittar du på www.gripholms-vardshus.se

Kock till Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus -

Mariefred

Nu söker vi en kock som vill jobba på anrika Gripsholms Värdshus i Mariefred. Du som söker ska ha tidigare erfarenhet från varm- och kallkök.

OM TJÄNSTEN
Hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med kunniga och inspirerande medarbetare som ger dig stora förutsättningar för en hög kulinarisk kvalitet. Vi har en mycket god stämning på våra hotell där alla hjälps åt och jobbar tillsammans mot gemensamma mål.

Vi förutsätter att du har en väl dokumenterad yrkeserfarenhet, är ansvarstagande och har en god känsla för kvalitet och service. Du trivs som bäst när det är mycket att göra och du bidrar med glädje och energi till arbetet. Du har lätt för att samarbeta med andra, är noggrann, flexibel och lösningsorienterad.

Vi erbjuder även cateringverksamhet, därför ska du som söker inneha körkort klass B. Arbetstiderna är förlagda till dagar, kvällar och helger.

Tjänsten är på 100 % och tidsbegränsad tom sista dec 2021 med tillträde i maj. Alla ansökningar behandlas löpande.

Gå vidare till ansökan >>

Kontakt: Christian Zazi, mail: christian.zazi@gripsholmsvardshus.se. Mer information om oss hittar du på www.gripsholmsvardshus.se

Om du gått vidare i första urval kommer du att bli kontaktad via mail. Så håll utkik där. Får du inget mail från oss har du tyvärr inte gått vidare i antagningsprocessen.

Ha en bra dag!
Med vänlig hälsning
Svenska Kulturpärlor

OM VÅRA PÄRLOR
Gripsholms Värdshus ligger med utsikt över Gripsholms Slott i Mariefred. Förutom att vara Sveriges äldsta värdshus har vi också 46 hotellrum och två restauranger; Matsalen och bakfickan Skänken som utgår från samma kök. I verksamheten ingår en festvåning och en cateringverksamhet. Under sommaren öppnar vi upp vår utebar, ett cafédäck och vår trädgårdsservering.

Södertuna Slott ligger vid Frösjön strax utanför Gnesta. Här samsas bröllopspar med weekend-gäster och konferensbesökare. I våra stora salonger, det gamla stallet och i slottets stora sal ryms representativt firande och fest av alla de slag. I slottets restaurang lagar kockarna under ledning av Måns Lundqvist mat med stort fokus på lokala råvaror från Sörmland. I slottets bibliotek ryms även Sveriges största samling armagnac.

Dufweholms Herrgård ligger vackert belägen vid Dufweholmssjön i utkanten av Katrineholm. Dufweholm är en sörmländsk pärla som varsamt renoverats och byggts ut. Här finns fantastiska salonger där vi erbjuder klassisk matlagning inspirerad av vår omgivning.

Kökschef till Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus -

Mariefred

Svenska Kulturpärlor består idag av tre familjeägda hotell- och konferensanläggningar, Gripsholms Värdshus, Södertuna Slott och Dufweholms Herrgård. Alla vackert belägna i hjärtat av Sörmland. Vi erbjuder konferens, weekend, fest/bröllop, restaurangupplevelser, spa m.m.

Kökschef till Gripsholms Värdshus i Mariefred.

Nu söker vi en kökschef till anrika Gripsholms Värdshus. Vi har en traditionell restaurangverksamhet stora delar av året och fulländad sommarrestaurang under månaderna juni, juli och augusti.

Vi söker dig som vill leda och utveckla vårt kök. Till ditt förfogande har du ett modernt kök och en fin tradition som ger dig stora förutsättningar för en hög kulinarisk kvalitet. Vi förutsätter att du har en gedigen yrkeserfarenhet och en god känsla för kvalitet och service.

Som kökschef trivs du som bäst när det är mycket att göra dessutom bidrar du med glädje och energi till arbetet. Du tycker om att visa upp och lära ut dina kunskaper, har lätt för att samarbeta med andra, du är noggrann, flexibel och lösningsorienterad. Vi erbjuder en positiv arbetsplats med högt i tak där våra medarbetares initiativförmåga är avgörande. Det finns goda möjligheter att på sikt utvecklas vidare inom Svenska Kulturpärlor.

Tjänsten är på heltid. Du som söker bör inneha körkort med minst klass B då cateringverksamhet förekommer. Arbetstiden är förlagd till dag-, kvälls- och helgtid. Värdshuset har möjlighet att hjälpa till med förmedling av bostad.

Svenska Kulturpärlor har varit verksamma inom restaurang- och hotellbranschen sedan tidigt 80-talet och som medlemmar i Visita, värnar vi om att vår personal ska ha en bra och trivsam arbetsplats.

Välkommen att skicka in din ansökan med cv, personligt brev samt referenser. Alla ansökningar behandlas löpande.

Kontakt: Camilla Winte 0158-705 21 Camilla.Winte@kulturparlor.se eller Måns Lundqvist 0158-705 31 mans.lundkvist@kulturparlor.se

Mer information om oss hittar du på www.gripsholmsvardshus.se

Innesäljare Södertuna Slott & Svenska Kulturpärlor

Södertuna Slott -

Gnesta

Svenska Kulturpärlor består av Dufweholms Herrgård, Gripsholms Värdshus och Södertuna Slott. Vår vision är att alltid leverera en kunglig upplevelse att längta tillbaka till. Internt använder vi nyckelorden flexibilitet, omtanke och lyhördhet.

Vi söker nu en innesäljare på 100 % som kommer att vara stationerad på Södertuna Slott i Gnesta med möjlighet att vara stationerad på annan ort utifrån överenskommelse.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med kunniga och inspirerande medarbetare som tillsammans bygger en stark gemenskap med högt i tak. Vi har en mycket god stämning inom organisationen där alla hjälps åt och jobbar tillsammans mot gemensamma mål.

Beskrivning av tjänsten: Som innesäljare hos oss jobbar du aktivt med hela Svenska Kulturpärlors bokning och försäljning via telefon och genom e-post och digitala kanaler. Du är en utåtriktad serviceperson som hanterar beställningar, offerter och bygger relationer. Tjänsten passar dig som tycker om att hitta lösningar för att tillgodose kundens önskemål. Du har en positiv attityd och har erfarenhet av att på ett lyhört sätt arbeta med kunder.

Huvuduppgifter och ansvar: • Sträva mot snabb och affärsmässig behandling av inkommande potentiella kunder • Arbeta inom innesäljsavdelningen och rapportera till vår säljkoordinator • Kontinuerligt sträva mot att effektivisera ditt säljarbete genom användning av lämpliga säljverktyg • Administrera och bearbeta bokningar till avslut • Offerthantering och uppföljning. • Skapa försäljning och uppnå merförsäljning • Bidra till våra kunders helhetsupplevelse av våra varumärken • Vara en god ambassadör för Svenska Kulturpärlor och avdelningen genom att följa uppsatta värderingar och målsättningar

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Skicka din ansökan tillsammans med personligt brev och cv till helen.kihlman@kulturparlor.se. Alla ansökningar behandlas löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Helen Kihlman på telefon 0158-705 00.

Svenska Kulturpärlor har varit verksamma inom restaurang- och hotellbranschen sedan tidigt 80-talet och som medlemmar i Visita värnar vi om att vår personal ska ha en bra och trivsam arbetsplats.

SERVISPERSONAL FÖR EXTRA- OCH SÄSONGSANSTÄLLNINGAR till Dufweholms Herrgård

Dufweholms Herrgård -

Katrineholm

Nu söker vi dig som vill ta dig an den lärorika utmaningen med oss inom serveringen på Dufweholms Herrgård i Katrineholm.

Du som söker bör brinna för god service, vara utåtriktad, ansvarsfull, stresstålig och ha en förmåga att få gästerna att känna sig glatt och omsorgsfullt omhändertagna. Vi värderar personlighet och servicekänsla högst men det är ett stort plus om du också har erfarenhet av servisyrket.

Tjänsterna vi erbjuder är extra- och säsongsanställningar och innebär dag- och kvällsarbete samt helger. Tillträde sker enligt överenskommelse och alla ansökningar behandlas löpande.

Välkommen med din ansökan till ett av de roligaste jobben inom hotell- och restaurangbranschen!

Gå vidare till ansökan >>

Servispersonal för extra- och säsongsanställningar till Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus -

Mariefred

Nu söker vi dig som vill ta dig an den lärorika utmaningen med oss inom serveringen på Gripsholms Värdshus i Mariefred – ett av Sveriges äldsta värdshus.

Du som söker bör brinna för god service, vara utåtriktad, ansvarsfull, stresstålig och ha en förmåga att få gästerna att känna sig glatt och omsorgsfullt omhändertagna. Vi värderar personlighet och servicekänsla högst men det är ett stort plus om du också har erfarenhet av servisyrket.

Tjänsterna vi erbjuder är extra- och säsongsanställningar och innebär dag- och kvällsarbete samt helger. Tillträde sker enligt överenskommelse och alla ansökningar behandlas löpande.

Gå vidare till jobbansökan >>

Kontaktperson: Tom Fredriksson, mail: tom.fredriksson@gripsholmsvardshus.se

Välkommen med din ansökan till ett av de roligaste jobben i restaurangbranschen!

OM VÄRDSHUSET OCH SVENSKA KULTURPÄRLOR Gripsholms Värdshus ligger vid Mälaren med utsikt över Gripsholms Slott i Mariefred. På värdshuset finns totalt 46 hotellrum och två restauranger; Matsalen och bakfickan Skänken som utgår från samma kök. I verksamheten ingår även en festvåning och en cateringverksamhet. Under somrarna öppnar vi också upp vår utebar, ett cafédäck och vår trädgårdsservering.

Svenska Kulturpärlor har varit verksamma inom restaurang- och hotellbranschen sedan tidiga 80-talet. Och som medlemmar i Visita värnar vi om att vår personal ska ha en bra och trivsam arbetsplats.

Kallskänkor och kockar sökes till Svenska Kulturpärlor

Svenska Kulturpärlor -

Gnesta

Nu söker vi dig som är kock eller kallskänka och som vill ta dig an den roliga och lärorika utmaningen med oss på våra pärlor Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott i Gnesta.

Du som söker bör brinna för god service, vara flexibel, ansvarsfull, stresstålig och ha en förmåga att få gästerna att känna sig glatt och omsorgsfullt omhändertagna. Vi värderar personlighet och servicekänsla högst men det är ett stort plus om du också har erfarenhet av att arbeta som kock eller kallskänka.

Tjänsterna vi erbjuder är extra- och säsongsanställningar på våra pärlor och innebär dag- och kvällsarbete samt helger. Tillträde sker enligt överenskommelse och alla ansökningar behandlas löpande.

Gå vidare till jobbansökan >>

Om Svenska Kulturpärlor Svenska Kulturpärlor har varit verksamma inom restaurang- och hotellbranschen sedan tidiga 80-talet. Och som medlemmar i Visita värnar vi om att vår personal ska ha en bra och trivsam arbetsplats.

Extrapersonal till Södertuna Slott

Södertuna Slott -

Gnesta

Till Södertuna Slott utanför Gnesta söker vi nu frukostvärdar/värdinnor, serveringspersonal och personal till reception som kan jobba extra under sommaren.

Du som söker bör brinna för god service, vara utåtriktad, ansvarsfull, stresstålig och ha en förmåga att få gästerna att känna sig glatt och omsorgsfullt omhändertagna. Vi värderar personlighet och servicekänsla högst men det är ett stort plus om du också har erfarenhet av yrket du söker.

Tjänsterna vi erbjuder är extra- och säsongsanställningar och innebär dag- och kvällsarbete samt helger. Tillträde sker enligt överenskommelse och alla ansökningar behandlas löpande. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att skicka in din ansökan med cv, personligt brev samt referenser. Meddela vilken tjänst du är intresserad av. Gå vidare till jobbansökan >>

Södertuna Slott ligger vackert beläget vid Frösjöns strand strax utanför Gnesta. På vårt slott får du arbeta med gäster som har höga förväntningar på service och kvalitet. Du får också jobba tillsammans med duktiga och drivna medarbetare i en fantastisk miljö.

Ha en bra dag!
Med vänlig hälsning
Svenska Kulturpärlor

Karriärsmöjligheter inom Svenska Kulturpärlor

Att jobba inom Svenska Kulturpärlor ger stora möjligheter till att utvecklas som yrkesperson. Vi har regelbunden vidareutbildning för vår personal inom relevanta områden men framförallt ges du möjlighet att jobba med riktigt duktiga medarbetare som hela tiden hjälps åt att lyfta varandra. Kulturen på samtliga våra pärlor är varm, hjärtlig och öppen. Vi vill att våra medarbetare ska växa tillsammans med oss. Det betyder att vi gärna internrekryterar inom koncernen och att den som startade som extrapersonal i köket på en restaurang efter några år kan jobba som kökschef på en annan pärla.

Dufweholms Herrgård

Katrineholm

Lediga tjänster

Gripsholms Värdshus

Mariefred

Lediga tjänster

Södertuna Slott

Gnesta

Lediga tjänster

Svenska Kulturpärlor

Gnesta

Lediga tjänster

Söker du säsongsjobb?

På våra sörmländska pärlor Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott utanför Gnesta hittar du sommarens bästa jobb!

Söker du jobb?

Gör en jobbansökan via formulär till våra sörmländska pärlor Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott utanför Gnesta!