Världens roligaste arbete

Svenska Kulturpärlor består av Dufweholms Herrgård, Gripsholms Värdshus, Pelles Lusthus och Södertuna Slott samt Gripsholms B&B. Nedan ser du vilka tjänster vi söker personal till just nu.

Karriärsmöjligheter inom Svenska Kulturpärlor

Att jobba inom Svenska Kulturpärlor ger stora möjligheter till att utvecklas som yrkesperson. Vi har regelbunden vidareutbildning för vår personal inom relevanta områden men framförallt ges du möjlighet att jobba med riktigt duktiga medarbetare som hela tiden hjälps åt att lyfta varandra. Kulturen på samtliga våra pärlor är varm, hjärtlig och öppen. Vi vill att våra medarbetare ska växa tillsammans med oss. Det betyder att vi gärna internrekryterar inom koncernen och att den som startade som extrapersonal i köket på en restaurang efter några år kan jobba som kökschef på en annan pärla.

Söker du jobb?

Gör en jobbansökan via formulär till våra sörmländska pärlor Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott utanför Gnesta!

Söker du säsongsjobb?

På våra sörmländska pärlor Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott utanför Gnesta hittar du sommarens bästa jobb!

Johan "Smulan" Enlund

Kökschef - Dufweholms Herrgård

Jag började min resa som kock på restaurangskolan i Strängnäs. Efter 3 år ute i olika kök så hamnade jag på Gripsholms Värdshus i Mariefred. Jag var iväg på utflykter till andra delar av Sverige för att vidga mina vyer men återvände ständigt till Gripsholms Värdshus – mycket tack vare de utvecklingsmöjligheter jag fick inom kunskap och ledarskap. Idag har jag flyttat till Katrineholm och jobbar nu som kökschef på Dufweholms Herrgård, en möjlighet jag fått tack vare min tid på Gripsholms Värdshus. Arbetsuppgifterna är lite annorlunda än tidigare men stämningen bland personalen är lika rolig och hjärtlig!

Lediga tjänster hos Svenska Kulturpärlor

Dufweholms Herrgård

Katrineholm

Lediga tjänster

Gripsholms Värdshus

Mariefred

Lediga tjänster

Södertuna Slott

Gnesta

Lediga tjänster

Svenska Kulturpärlor

Gnesta

Lediga tjänster