Jobba tillsammans med oss

Svenska Kulturpärlor består bland annat av Dufweholms Herrgård, Gripsholms Värdshus och Södertuna Slott. Se våra lediga tjänster eller läs mer om hur du kan utvecklas tillsammans med oss här.

Lediga tjänster hos Svenska Kulturpärlor

Teamleader till Södertuna Slott

Södertuna Slott -

Gnesta

Södertuna Slott ligger vackert beläget vid Frösjöns strand strax utanför Gnesta. På vårt slott får du arbeta med gäster som har höga förväntningar på service och kvalitet. Du får också jobba tillsammans med duktiga och drivna medarbetare i en fantastisk miljö.

Vi söker nu en teamleader med tidigare erfarenhet från serveringsyrket. Vi letar efter dig som är positiv och kvalitetsmedveten, har en utpräglad servicekänsla och älskar ditt yrke. Du har goda ledaregenskaper, god organisationsförmåga och trivs att jobba i team.

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av restaurang- och servisarbete samt något års erfarenhet från hovmästaryrket. Vin- och dryckeskunskaper är meriterande. Att hantera engelska flytande är ett krav.

Som teamleader hos oss är du ansvarig för den dagliga driften. Du leder personalen, planerar för kommande bokningar och jobbar aktivt i våra matsalar med övrig servispersonal.

Anställningen är en tillsvidareanställning, 100 procent. Tillträde omgående.

Skicka din ansökan tillsammans med personligt brev och cv senast den 31 juli till vår slottschef Nina Strand Blomqvist på nina.blomqvist@sodertuna.se eller vår restaurangchef Maarit Töyrylä maarit.toyryla@sodertuna.se

Du kan också skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär

Mer information om Södertuna Slott hittar du på www.sodertuna.se

Serveringspersonal till Södertuna Slott

Södertuna Slott -

Gnesta

Till vackra Södertuna Slott, strax utanför Gnesta, söker vi serveringspersonal till vår restaurang Tjänsten vi erbjuder är på 100 % tjänst.

Vi söker dig som älskar service, är utåtriktad, ansvarsfull, stresstålig och har en förmåga att få gästerna att känna sig glatt och omsorgsfullt omhändertagna. Vi värderar personlighet och servicekänsla högst men det är ett stort plus om du har erfarenhet av servisyrket.

I våra vackra matsalar erbjuder vi våra gäster en unik upplevelse. Slottets mat går att beskriva som nordisk matlagning med inspiration från hela världen och stort inslag av lokala råvaror.

Du kommer ingå i vårt positiva gäng med köks- och serveringspersonal och vi kan garantera dig en rolig och lärorik arbetsplats med glada och lojala arbetskamrater.

Skicka din ansökan tillsammans med personligt brev och cv till vår slottschef Nina Strand Blomqvist på nina.blomqvist@sodertuna.se . Vid eventuella frågor kontakta vår restaurangchef Maarit Töyrylä via mail: maarit.toyryla@sodertuna.se.

Du kan också skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär. Gå vidare till jobbansökan >>

Alla ansökningar behandlas löpande och sista ansökningsdag är den 31 juli. Tillträde efter överenskommelse.

Mer information om Södertuna Slott hittar du på www.sodertuna.se

Kock till Södertuna slott

Södertuna Slott -

Gnesta

Södertuna Slott ligger vackert beläget vid Frösjöns strand strax utanför Gnesta. I våra vackra matsalar erbjuder vi våra hotellgäster en unik upplevelse av god mat och historisk miljö. Som anställd hos oss får du – förutom att arbeta i fantastisk miljö – även bli en del av den härliga stämning vi har bland alla medarbetare.

OM TJÄNSTEN

Nu söker vi en kunnig och självständig kock som vill jobba på vårt anrika slott. På slottet erbjuds matlagningsaktiviteter, luncher, à la carte och caféverksamhet. Du som söker ska därför ha tidigare erfarenhet från både varm- och kallkök.

Hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med kunniga och inspirerande kollegor som ger dig goda förutsättningar för en hög kulinarisk kvalitet. Vi har en mycket god stämning på vårt slott där alla hjälps åt och jobbar tillsammans mot gemensamma mål.

Du har en väl dokumenterad yrkeserfarenhet, är ansvarstagande och har en god känsla för kvalitet och service. Du trivs som bäst när det är mycket att göra och du bidrar med glädje och energi till arbetet. Samarbeta är en av dina bästa egenskaper och du är noggrann, flexibel och lösningsorienterad.

Tjänsten är en visstidsanställning på 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna behandlas löpande. Frågor kring tjänsten besvaras av Nina Strand Blomqvist på nina.blomqvist@sodertuna.se.

Ansökan skickas till personal@sodertuna.se

Du kan också skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär >> Mer information om vår pärla hittar du på www.sodertuna.se

Hovmästare/servis till Dufweholms Herrgård

Dufweholms Herrgård -

Katrineholm

Till vackra Dufweholms Herrgård strax utanför Katrineholm söker vi nu en hovmästare med tidigare erfarenhet från serveringsyrket. Du är positiv och kvalitetsmedveten, har en utpräglad servicekänsla och som älskar ditt yrke. Du är en teamspelare som inspirerar och har god organisationsförmåga.

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet från servisyrket samt något års erfarenhet från hovmästaryrket och/eller servisyrket. Sommelierutbildning eller god vin- och dryckeskunskaper är meriterande. Körkort är ett krav.

Som hovmästare hos oss är du ansvarig för den dagliga driften. Du leder personalen, planerar för kommande bokningar och jobbar aktivt i våra matsalar med övrig servispersonal. Du kommer ingå i vårt positiva gäng med köks- och serveringspersonal och vi kan garantera dig en rolig och lärorik arbetsplats med glada och lojala arbetskamrater.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna behandlas löpande. Frågor kring tjänsten besvaras av Eleonore Björk på elenore.bjork@dufweholm.se.

Ansökan skickas till personal@dufweholm.se

Du kan också skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär >>

Mer information om vår pärla hittar du på www.dufweholm.se

Hovmästare till Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus -

Mariefred

Gripsholms Värdshus ligger vackert beläget vid Mälaren med utsikt över Gripsholms Slott i Mariefred. Att arbeta på Gripsholms Värdshus innebär kontakt med många olika typer av gäster där förväntningarna är höga då vi är ett förstklassigt hotell med rum och mat av hög klass.

Vi söker dig som:
-Är positiv, kvalitetsmedveten, har en utpräglad servicekänsla och älskar ditt yrke.
-Har goda ledaregenskaper och trivs att arbeta i team.
-Har god organisationsförmåga, är flexibel och lösningsorienterad samt har en hög stresströskel.

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet från serviceyrket samt något års erfarenhet från hovmästaryrket. Vin- och dryckeskunskaper är mediterade. Ett krav är att du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och hantera engelska flytande.

Huvudansvar:
Som hovmästare hos oss är du ansvarig för den dagliga driften. Du leder personalen, planerar för kommande bokningar och arbetar aktivt i våra matsalar med övrig servispersonal. Du delar dina arbetsuppgifter med flera hovmästare.

Antal tjänster: 2st
Anställningsform: Tillsvidareanställning 100% samt säsongsanställning på 100% med möjlighet till förlängning.
Tillträde enligt överenskommelse.
Varierande arbetstid - dagar, kvällar och helger.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna behandlas löpande.
Frågor kring tjänsten besvaras av Sara Marmér 0159-347 54 eller Julia Söderlund 0159-347 52
Ansökan skickas till personal@gripsholmsvardshus.se

Du kan också skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär

Mer information om vår pärla hittar du på www.gripsholmsvardshus.se

Chef to Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus -

Mariefred

We offer a great opportunity at the traditional inn Gripsholms Värdshus in Mariefred as we are looking for you, an experienced and accomplished chef in the restaurant kitchen.

ABOUT THE JOB

With us you will be given the opportunity to work with accomplished and inspiring colleagues who will give you great prerequisites to deliver high culinary quality.

The job environment in our hotel is known for its friendly atmosphere where we all cooperate towards common goals.

We require a well-documented work experience on your behalf, responsibility, and a great sense of quality and service.

You perform at your best in an intense environment and contribute with joy and energy at work. You are cooperative, meticulous, flexible and solution oriented.

As we are offering catering for our customers, we require our staff to have driving license B. Work hours are daytime, evenings, and weekends. The chef position is full time. We are offering seasonal as well as employment for the time being. Accommodation will be offered by agreement.

Send your application with documentation of your restaurant kitchen experience to: sara.marmer@gripsholmsvardshus.se

All applications will be processed ongoing. If you will be forwarded in the recruitment process you will be contacted by email. If you don’t hear from us, we have moved on with other applicants.

Looking forward to hearing from you!

The staff at Gripsholms Värdshus

You can read more about us here.

Kock till Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus -

Mariefred

Nu söker vi en kock som vill jobba på anrika Gripsholms Värdshus i Mariefred. Du som söker ska ha tidigare erfarenhet från varm- och kallkök.

OM TJÄNSTEN Hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med kunniga och inspirerande medarbetare som ger dig stora förutsättningar för en hög kulinarisk kvalitet. Vi har en mycket god stämning på våra hotell där alla hjälps åt och jobbar tillsammans mot gemensamma mål. Vi förutsätter att du har en väl dokumenterad yrkeserfarenhet, är ansvarstagande och har en god känsla för kvalitet och service.

Du trivs som bäst när det är mycket att göra och du bidrar med glädje och energi till arbetet. Du har lätt för att samarbeta med andra, är noggrann, flexibel och lösningsorienterad.

Vi erbjuder även cateringverksamhet, därför ska du som söker inneha körkort klass B. Arbetstiderna är förlagda till dagar, kvällar och helger.

Gå vidare till ansökan >>

Kontakt: Sara Marmer, mail: sara.marmer@gripsholmsvardshus.se. Mer information om oss hittar du på www.gripsholmsvardshus.se

Om du gått vidare i första urval kommer du att bli kontaktad via mail. Så håll utkik där. Får du inget mail från oss har du tyvärr inte gått vidare i antagningsprocessen.

Ha en bra dag! Med vänlig hälsning Svenska Kulturpärlor

OM VÅRA PÄRLOR

Gripsholms Värdshus ligger med utsikt över Gripsholms Slott i Mariefred. Förutom att vara Sveriges äldsta värdshus har vi också 46 hotellrum och två restauranger; Matsalen och bakfickan Skänken som utgår från samma kök. I verksamheten ingår en festvåning och en cateringverksamhet. Under sommaren öppnar vi upp vår utebar, ett cafédäck och vår trädgårdsservering.

Södertuna Slott ligger vid Frösjön strax utanför Gnesta. Här samsas bröllopspar med weekend-gäster och konferensbesökare. I våra stora salonger, det gamla stallet och i slottets stora sal ryms representativt firande och fest av alla de slag. I slottets restaurang lagar kockarna under ledning av Måns Lundqvist mat med stort fokus på lokala råvaror från Sörmland. I slottets bibliotek ryms även Sveriges största samling armagnac. Dufweholms Herrgård ligger vackert belägen vid Dufweholmssjön i utkanten av Katrineholm. Dufweholm är en sörmländsk pärla som varsamt renoverats och byggts ut. Här finns fantastiska salonger där vi erbjuder klassisk matlagning inspirerad av vår omgivning.

Serveringspersonal till Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus -

Mariefred

Gripsholms Värdshus ligger med utsikt över Gripsholms Slott i Mariefred. Förutom att vara Sveriges äldsta värdshus har vi också 46 hotellrum och två restauranger; Matsalen och bakfickan Skänken som utgår från samma kök. I verksamheten ingår en festvåning och en cateringverksamhet. Under sommaren öppnar vi upp vår utebar, ett cafédäck och vår trädgårdsservering.

Vi söker dig som älskar service, är utåtriktad, ansvarsfull, stresstålig och har en förmåga att få gästerna att känna sig glatt och omsorgsfullt omhändertagna. Vi värderar personlighet och servicekänsla högst men det är ett stort plus om du har erfarenhet av servisyrket.

Du kommer ingå i vårt positiva gäng med köks- och serveringspersonal och vi kan garantera dig en rolig och lärorik arbetsplats med glada och lojala arbetskamrater.

Tjänsten vi erbjuder är på heltid och innebär dag- och kvällsarbetet samt helger. Tillträde sker enligt överenskommelse. Alla ansökningar behandlad löpande.

Skicka ansökan till Sara.Marmer@gripsholmsvardshus.se eller använd länken till formuläret nedan. Vid frågor kontakta vår restaurangchef Stina Johansson på 0159-347 62.

Gå vidare till jobbansökan >>

Välkommen med din ansökan till ett av de roligaste jobben i restaurangbranschen!

Svenska Kulturpärlor har varit verksamma inom restaurang- och hotellbranschen sedan tidigt 80-talet och som medlemmar i Visita värnar vi om att vår personal ska ha en bra och trivsam arbetsplats.

SERVISPERSONAL FÖR EXTRA- OCH SÄSONGSANSTÄLLNINGAR till Dufweholms Herrgård

Dufweholms Herrgård -

Katrineholm

Nu söker vi dig som vill ta dig an den lärorika utmaningen med oss inom serveringen på Dufweholms Herrgård i Katrineholm.

Du som söker bör brinna för god service, vara utåtriktad, ansvarsfull, stresstålig och ha en förmåga att få gästerna att känna sig glatt och omsorgsfullt omhändertagna. Vi värderar personlighet och servicekänsla högst men det är ett stort plus om du också har erfarenhet av servisyrket.

Tjänsterna vi erbjuder är extra- och säsongsanställningar och innebär dag- och kvällsarbete samt helger. Tillträde sker enligt överenskommelse och alla ansökningar behandlas löpande.

Välkommen med din ansökan till ett av de roligaste jobben inom hotell- och restaurangbranschen!

Gå vidare till ansökan >>

Servispersonal för extra- och säsongsanställningar till Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus -

Mariefred

Nu söker vi dig som vill ta dig an den lärorika utmaningen med oss inom serveringen på Gripsholms Värdshus i Mariefred – ett av Sveriges äldsta värdshus.

Du som söker bör brinna för god service, vara utåtriktad, ansvarsfull, stresstålig och ha en förmåga att få gästerna att känna sig glatt och omsorgsfullt omhändertagna. Vi värderar personlighet och servicekänsla högst men det är ett stort plus om du också har erfarenhet av servisyrket.

Tjänsterna vi erbjuder är extra- och säsongsanställningar och innebär dag- och kvällsarbete samt helger. Tillträde sker enligt överenskommelse och alla ansökningar behandlas löpande.

Gå vidare till jobbansökan >>

OM VÄRDSHUSET OCH SVENSKA KULTURPÄRLOR Gripsholms Värdshus ligger vid Mälaren med utsikt över Gripsholms Slott i Mariefred. På värdshuset finns totalt 46 hotellrum och två restauranger; Matsalen och bakfickan Skänken som utgår från samma kök. I verksamheten ingår även en festvåning och en cateringverksamhet. Under somrarna öppnar vi också upp vår utebar, ett cafédäck och vår trädgårdsservering. Svenska Kulturpärlor har varit verksamma inom restaurang- och hotellbranschen sedan tidiga 80-talet. Och som medlemmar i Visita värnar vi om att vår personal ska ha en bra och trivsam arbetsplats.

Kallskänkor och kockar sökes till Svenska Kulturpärlor

Svenska Kulturpärlor -

Gnesta

Nu söker vi dig som är kock eller kallskänka och som vill ta dig an den roliga och lärorika utmaningen med oss på våra pärlor Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott i Gnesta.

Du som söker bör brinna för god service, vara flexibel, ansvarsfull, stresstålig och ha en förmåga att få gästerna att känna sig glatt och omsorgsfullt omhändertagna. Vi värderar personlighet och servicekänsla högst men det är ett stort plus om du också har erfarenhet av att arbeta som kock eller kallskänka.

Tjänsterna vi erbjuder är extra- och säsongsanställningar på våra pärlor och innebär dag- och kvällsarbete samt helger. Tillträde sker enligt överenskommelse och alla ansökningar behandlas löpande.

Gå vidare till jobbansökan >>

Om Svenska Kulturpärlor Svenska Kulturpärlor har varit verksamma inom restaurang- och hotellbranschen sedan tidiga 80-talet. Och som medlemmar i Visita värnar vi om att vår personal ska ha en bra och trivsam arbetsplats.

Extrapersonal till Södertuna Slott

Södertuna Slott -

Gnesta

Till Södertuna Slott utanför Gnesta söker vi nu frukostvärdar/värdinnor, serveringspersonal och personal till reception som kan jobba extra.

Du som söker bör brinna för god service, vara utåtriktad, ansvarsfull, stresstålig och ha en förmåga att få gästerna att känna sig glatt och omsorgsfullt omhändertagna. Vi värderar personlighet och servicekänsla högst men det är ett stort plus om du också har erfarenhet av yrket du söker.

Tjänsterna vi erbjuder är extra- och säsongsanställningar och innebär dag- och kvällsarbete samt helger. Tillträde sker enligt överenskommelse och alla ansökningar behandlas löpande. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att skicka in din ansökan med cv, personligt brev samt referenser. Meddela vilken tjänst du är intresserad av. Gå vidare till jobbansökan >>

Södertuna Slott ligger vackert beläget vid Frösjöns strand strax utanför Gnesta. På vårt slott får du arbeta med gäster som har höga förväntningar på service och kvalitet. Du får också jobba tillsammans med duktiga och drivna medarbetare i en fantastisk miljö.

Ha en bra dag!
Med vänlig hälsning
Svenska Kulturpärlor

Karriärsmöjligheter inom Svenska Kulturpärlor

Att jobba inom Svenska Kulturpärlor ger stora möjligheter till att utvecklas som yrkesperson. Vi har regelbunden vidareutbildning för vår personal inom relevanta områden men framförallt ges du möjlighet att jobba med riktigt duktiga medarbetare som hela tiden hjälps åt att lyfta varandra. Kulturen på samtliga våra pärlor är varm, hjärtlig och öppen. Vi vill att våra medarbetare ska växa tillsammans med oss. Det betyder att vi gärna internrekryterar inom koncernen och att den som startade som extrapersonal i köket på en restaurang efter några år kan jobba som kökschef på en annan pärla.

Dufweholms Herrgård

Katrineholm

Lediga tjänster

Gripsholms Värdshus

Mariefred

Lediga tjänster

Södertuna Slott

Gnesta

Lediga tjänster

Svenska Kulturpärlor

Gnesta

Lediga tjänster

Söker du säsongsjobb?

På våra sörmländska pärlor Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott utanför Gnesta hittar du sommarens bästa jobb!

Söker du jobb?

Gör en jobbansökan via formulär till våra sörmländska pärlor Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott utanför Gnesta!