Jobba tillsammans med oss

Svenska Kulturpärlor består bland annat av Dufweholms Herrgård, Gripsholms Värdshus och Södertuna Slott. Se våra lediga tjänster eller läs mer om hur du kan utvecklas tillsammans med oss här.

Lediga tjänster hos Svenska Kulturpärlor

Serveringspersonal till Södertuna Slott

Södertuna Slott -

Gnesta

Till vackra Södertuna Slott, strax utanför Gnesta, söker vi serveringspersonal till vår restaurang Tjänsten vi erbjuder är på 100 % tjänst.

Vi söker dig som älskar service, är utåtriktad, ansvarsfull, stresstålig och har en förmåga att få gästerna att känna sig glatt och omsorgsfullt omhändertagna. Vi värderar personlighet och servicekänsla högst men det är ett stort plus om du har erfarenhet av servisyrket.

I våra vackra matsalar erbjuder vi våra gäster en unik upplevelse. Slottets mat går att beskriva som nordisk matlagning med inspiration från hela världen och stort inslag av lokala råvaror.

Du kommer ingå i vårt positiva gäng med köks- och serveringspersonal och vi kan garantera dig en rolig och lärorik arbetsplats med glada och lojala arbetskamrater.

Skicka din ansökan tillsammans med personligt brev och cv till vår slottschef Nina Strand Blomqvist på nina.blomqvist@sodertuna.se . Vid eventuella frågor kontakta vår restaurangchef Maarit Töyrylä via mail: maarit.toyryla@sodertuna.se.

Du kan också skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär. Gå vidare till jobbansökan >>

Alla ansökningar behandlas löpande och sista ansökningsdag är den 31 juli. Tillträde efter överenskommelse.

Mer information om Södertuna Slott hittar du på www.sodertuna.se

Frukostvärd/värdinna till Dufweholms Herrgård

Dufweholms Herrgård -

Katrineholm

Vi söker en frukostvärd/värdinna till Dufweholms Herrgård. Hos oss får du vara en del i att leverera minnesvärda upplevelser av hög kvalitet och vi erbjuder dig en rolig och lärorik arbetsplats med glada och lojala arbetskamrater.

OM TJÄNSTEN
Vi söker en morgonpigg frukostvärd/värdinna med erfarenhet av restaurang- och servicearbete. Dina arbetsuppgifter innebär att förbereda och servera frukost för hotellets gäster. Förutom att ge gästerna en härlig start på dagen ansvarar du för att bufféerna alltid är påfyllda och inbjudande. Det är dig våra gäster först möts av när dom vaknar, därför är det viktigt att du har ett gott humör på morgonen.

Du som söker brinner för service och sätter alltid gästernas välbefinnande i centrum samt gillar att jobba i ett fartfyllt tempo tillsammans med andra. För att passa i rollen är du ansvarstagande, noggrann och lägger stolthet i att utföra ett väl utfört arbete.

Tjänsten är en visstid på deltid. Tillträde enligt överenskommelse/omgående. Det finns goda möjligheter att på sikt utvecklas vidare inom Svenska Kulturpärlor.

Skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär >>

Alla ansökningar behandlas löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Elenore på Elenore.Bjork@dufweholm.se.

Välkommen med din ansökan till ett av de roligaste jobben i restaurangbranschen!

OM DUFWEHOLMS HERRGÅRD
Dufweholms Herrgård ligger vackert belägen vid Dufweholmssjön i utkanten av Katrineholm. Dufweholm är en sörmländsk pärla som varsamt renoverats och byggts ut. Här finns fantastiska salonger där vi erbjuder klassisk matlagning inspirerad av vår omgivning.

Karriärsmöjligheter inom Svenska Kulturpärlor

Att jobba inom Svenska Kulturpärlor ger stora möjligheter till att utvecklas som yrkesperson. Vi har regelbunden vidareutbildning för vår personal inom relevanta områden men framförallt ges du möjlighet att jobba med riktigt duktiga medarbetare som hela tiden hjälps åt att lyfta varandra. Kulturen på samtliga våra pärlor är varm, hjärtlig och öppen. Vi vill att våra medarbetare ska växa tillsammans med oss. Det betyder att vi gärna internrekryterar inom koncernen och att den som startade som extrapersonal i köket på en restaurang efter några år kan jobba som kökschef på en annan pärla.

Få inspirerande nyheter & lediga tjänster i din inkorgDufweholms Herrgård

Katrineholm

Lediga tjänster

Gripsholms Värdshus

Mariefred

Lediga tjänster

Södertuna Slott

Gnesta

Lediga tjänster

Svenska Kulturpärlor

Gnesta

Lediga tjänster

Söker du säsongsjobb?

På våra sörmländska pärlor Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott utanför Gnesta hittar du sommarens bästa jobb!

Söker du jobb?

Gör en jobbansökan via formulär till våra sörmländska pärlor Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott utanför Gnesta!