Jobba tillsammans med oss

Svenska Kulturpärlor består bland annat av Dufweholms Herrgård, Gripsholms Värdshus och Södertuna Slott. Se våra lediga tjänster eller läs mer om hur du kan utvecklas tillsammans med oss här.

Lediga tjänster hos Svenska Kulturpärlor

Serveringspersonal till Södertuna Slott

Södertuna Slott -

Gnesta

Till vackra Södertuna Slott, strax utanför Gnesta, söker vi serveringspersonal till vår restaurang Tjänsten vi erbjuder är på 100 % tjänst.

Vi söker dig som älskar service, är utåtriktad, ansvarsfull, stresstålig och har en förmåga att få gästerna att känna sig glatt och omsorgsfullt omhändertagna. Vi värderar personlighet och servicekänsla högst men det är ett stort plus om du har erfarenhet av servisyrket.

I våra vackra matsalar erbjuder vi våra gäster en unik upplevelse. Slottets mat går att beskriva som nordisk matlagning med inspiration från hela världen och stort inslag av lokala råvaror.

Du kommer ingå i vårt positiva gäng med köks- och serveringspersonal och vi kan garantera dig en rolig och lärorik arbetsplats med glada och lojala arbetskamrater.

Skicka din ansökan tillsammans med personligt brev och cv till vår slottschef Nina Strand Blomqvist på nina.blomqvist@sodertuna.se . Vid eventuella frågor kontakta vår restaurangchef Maarit Töyrylä via mail: maarit.toyryla@sodertuna.se.

Du kan också skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär. Gå vidare till jobbansökan >>

Alla ansökningar behandlas löpande och sista ansökningsdag är den 31 juli. Tillträde efter överenskommelse.

Mer information om Södertuna Slott hittar du på www.sodertuna.se

Teamleader restaurang till Dufweholms Herrgård

Dufweholms Herrgård -

Katrineholm

Vi söker en teamleader till restaurangen på Dufweholms Herrgård. Hos oss får du vara en del i att leverera minnesvärda matupplevelser av hög kvalitet och vi erbjuder dig en rolig och lärorik arbetsplats med glada och lojala arbetskamrater.

OM TJÄNSTEN
Som teamleader för vår restaurang är du ansvarig för den dagliga driften och att leda vårt positiva gäng med köks- och serveringspersonal. I ditt arbete ingår även att planera för bland annat middagar, luncher, konferenser, bröllop och fester samt att jobba aktivt i våra matsalar.

Vi söker dig som är organiserad och ansvarstagande och som kan inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är entusiastisk och brinner för att leverera matupplevelser av högsta klass och vi ser att du har en utpräglad känsla för service.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda personal sedan tidigare och gärna inom restaurangbranschen. Sommelierutbildning eller god vin- och dryckeskunskaper är meriterande och att hantera engelska flytande samt B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Det finns goda möjligheter att på sikt utvecklas vidare inom Svenska Kulturpärlor.

Skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär.

Alla ansökningar behandlas löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Eleonore Björk på elenore.bjork@dufweholm.se.

Välkommen med din ansökan till ett av de roligaste jobben i restaurangbranschen!

OM DUFWEHOLMS HERRGÅRD
Dufweholms Herrgård ligger vackert belägen vid Dufweholmssjön i utkanten av Katrineholm. Dufweholm är en sörmländsk pärla som varsamt renoverats och byggts ut. Här finns fantastiska salonger där vi erbjuder klassisk matlagning inspirerad av vår omgivning.

Teamleader till Skänken på Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus -

Mariefred

Gripsholms Värdshus ligger med utsikt över Gripsholms Slott i Mariefred. Förutom att vara Sveriges äldsta värdshus har vi också 46 hotellrum och två restauranger; Matsalen och Skänken som utgår från samma kök. I verksamheten ingår en festvåning och en cateringverksamhet. Under sommaren öppnar vi upp vår utebar, cafédäck och vår trädgårdsservering.

Älskar du service, är utåtriktad, ansvarsfull och stresstålig. Har ett öga för detaljer och en förmåga att få gästerna att känna sig glatt och omsorgsfullt omhändertagna, kommer du att passa in i vårt fantastiska team.

Du ingår i vårt positiva gäng med köks- och serveringspersonal och vi kan garantera dig en rolig och lärorik arbetsplats med glada och lojala arbetskamrater.

Tjänsten vi erbjuder är på heltid och innebär dag- och kvällsarbete samt helger. Lön enligt överenskommelse. Alla ansökningar behandlas löpande.

Ansökan skickas via formuläret nedan. Vid frågor om tjänsten kontakta vår restaurangchef Stina Johansson på 0159-347 62.

Gå vidare till jobbansökan >>

Välkommen med din ansökan till ett av de roligaste jobben i restaurangbranschen!

Svenska Kulturpärlor har varit verksamma inom restaurang- och hotellbranschen sedan tidigt 80-talet och som medlemmar i Visita värnar vi om att vår personal ska ha en bra och trivsam arbetsplats.

Karriärsmöjligheter inom Svenska Kulturpärlor

Att jobba inom Svenska Kulturpärlor ger stora möjligheter till att utvecklas som yrkesperson. Vi har regelbunden vidareutbildning för vår personal inom relevanta områden men framförallt ges du möjlighet att jobba med riktigt duktiga medarbetare som hela tiden hjälps åt att lyfta varandra. Kulturen på samtliga våra pärlor är varm, hjärtlig och öppen. Vi vill att våra medarbetare ska växa tillsammans med oss. Det betyder att vi gärna internrekryterar inom koncernen och att den som startade som extrapersonal i köket på en restaurang efter några år kan jobba som kökschef på en annan pärla.

Dufweholms Herrgård

Katrineholm

Lediga tjänster

Gripsholms Värdshus

Mariefred

Lediga tjänster

Södertuna Slott

Gnesta

Lediga tjänster

Svenska Kulturpärlor

Gnesta

Lediga tjänster

Söker du säsongsjobb?

På våra sörmländska pärlor Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott utanför Gnesta hittar du sommarens bästa jobb!

Söker du jobb?

Gör en jobbansökan via formulär till våra sörmländska pärlor Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott utanför Gnesta!