Konferea på Svenska Kulturpärlor

Konferea är tillbaka – vårt bästa konferenserbjudande någonsin! Boka er konferens på någon av våra pärlor i Sörmland för halva priset. Erbjudandet gäller från och med januari till påsk på Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred eller Södertuna Slott utanför Gnesta.

 

Helpension från 948 kr per person exkl. moms.

Erbjudandet gäller ej dryck och aktiviteter samt kan ej kombineras med andra erbjudanden. Varmt välkomna med er bokning på 08-511 600 40!

Läs mer om våra pärlor

Dufweholms Herrgård

I vackra miljöer strax utanför Katrineholm ligger Dufweholms Herrgård, ett litet genuint herrgårdshotell. Herrgården har varsamt renoverats för att leva upp till dagens standard men ändå behålla sin historiska charm. Här erbjuds ni lugna konferensaktiviteter, fartfyllda möten och goda middagar.
Konferea på herrgården

Södertuna Slott

Södertuna Slott ligger strax utanför Gnesta som nås med tåg på 36 minuter från Stockholm. Här erbjuds fantastisk mat och en hänförande 1700-talsmiljö. Varva era möten med en promenad i engelska parken vid slottet och känn de historiska vingslagen. Ni kan även ta del av våra teambildande och roliga aktiviteter.
konferea på slottet

Gripsholms Värdshus

Gripsholms Värdshus ligger mitt i Mariefred med utsikt över Gripsholms slott, i direkt närhet till Stockholm. Ät gott i någon av våra restauranger, passa på att göra ett besök i den pittoreska småstaden eller utvecklas som team med värdshusets gruppaktiviteter!
Konferea på värdshuset