Julbordstävling

Grattis Micke Wallin med ditt juliga rim vinner du ett julbord för två!

VINNARRIMMET
Från Ekerö vi gärna åker fram och tillbaka för att på erat julbord smaka. På era ställen av högsta klass lastar vi gärna tallrikarna med stora lass. Att vinna vore väldigt kul samt en fin start på en fröjdefull jul.

 

Grattis!

Vi kontaktar vinnaren för mer info.

Erbjudanden från våra sörmländska pärlor

Julbord på Dufweholms Herrgård

Mellan den 24 nov-24 dec dukar vi upp ett traditionellt julbord med en mängd inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och allt annat som hör julen till.
Julens alla smaker

Julbord på Gripsholms Värdshus

Här får ni julens alla smaker, så som ni minns dem och vill ha dem! Mellan 24 nov-24 dec dukar vi upp ett traditionellt julbord med en mängd inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och allt annat som hör julen till.
smaklig måltid!

Julbord på
Södertuna slott

Det är något visst med Södertuna Slott i juletid. Här får ni julens alla smaker, så som ni minns dem och vill ha dem! Här dukar vi upp ett traditionellt julbord med en mängd inlagda sillar, lax, Jansson, skinka, köttbullar och allt annat som hör julen till. Smaklig måltid!
Slottets julbord!

Fira jul på
Dufweholms Herrgård

På Dufweholms Herrgård lägger sig alltid julefriden. Fira med våra klassiska julbord eller koppla av med en julweekend på herrgården. För er som vill fira jul i hemmets lugna vrå kan ni boka vår julcatering.
jul på herrgården

Fira jul på
Gripsholms Värdshus

Välkomna till en klassisk jul på Gripsholms Värdshus. Boka ett klassiskt julbord med inlagda sillar, lax, Jansson och annat gott eller koppla av med vår julweekend. För er som vill stanna hemma och fira jul kan vi erbjuda er vår härliga julcatering.
Jul på värdshuset

Fira jul på
Södertuna Slott

Det är något speciellt med att fira traditionell jul på ett vackert 1700-tals slott. Här kan ni välja att njuta av klassiska julbord, boka en rogivande julweekend eller fira hemma med vänner och familj med vår julcatering. Låt oss ta hand om er!
jul på slottet

Fira jul på Gripsholms B&B

I Gripsholms Bed & Breakfast julpaket får ni njuta av julens alla godsaker på Gripsholms Värdshus i pittoreska Mariefred, en god natts sömn på vårt B&B och till sist en lyxig frukostbuffé.
Till julpaketet!

Presentkort

Skäm bort någon du håller kär på kungligt manér – ge bort ett presentkort på en mysig upplevelse på någon av våra pärlor i Sörmland. För att göra presentkortet mer personligt kan du även välja att lägga till en egen bild.
Gör någon glad

Fira nyår på Herrgården

Varmt välkommen till herrgården för att fira in det nya året. Här bjuds du in till en gemytlig plats med vackra omgivningar. Njut av mat och dryck, en ljuvlig stämning och de dekorativa fyrverkerierna som speglas över den frusna sjön.
Till festligheterna!

Fira nyår på värdshuset

Hjärtligt välkomna att fira in det nya året mitt i småstadsidyllen Mariefred. Låt dig svängas med i musikens toner och njut av mat och dryck. Skåla i champagne och blicka ut mot Mälaren.
Gott nytt år!

Fira nyår på Slottet

Välkomna att fira in det nya året på Södertuna Slott. Njut av god mat och dryck och upplev de färgsprakande fyrverkerierna som far upp mot himlen och bjuder på en härlig uppvisning.
Fira in 2024!

Fira nyår på Gripsholms B&B

Vi bjuder in till ett ljuvligt nyårsfirande. Avnjut god mat och dryck i gott sällskap på Gripsholms Värdshus och sov sedan gott på Gripsholms Bed & Breakfast.
Gott nytt år!

50 % på konferens
på Herrgården

Konferea - halva priset på konferens. Kickstarta året på Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm! Under januari-mars 2024 erbjuder vi extra bra priser på vårt klassiska konferenspaket. Helpension från 1 220 kr/person exkl. moms.
Konferera mera

50 % på konferens
på Värdshuset

Konferea - halva priset på konferens. Boka konferens på Gripsholms Värdshus i Mariefred under januari-mars 2024. Vi ger er 50 procent rabatt på ordinarie konferenspaket. Helpension från 1 220 kr/person exkl. moms.
Konferera mera

50 % på konferens
på Slottet

Kickstarta året på Södertuna Slott i Gnesta! Under januari-mars 2024 erbjuder vi extra bra priser på vårt klassiska konferenspaket. Erbjudandet ger er 50 procent rabatt på ordinarie konferenspaket. Helpension från 1 220 kr/person exkl. moms.
konferera mera

Vintermys på
Dufweholms Herrgård

Du är VÄRDEFULL! Pausa vardagen och unna dig en härligt avkopplande vinterweekend hos oss på herrgården.

Med koden VARDEFULL20 får du under januari–mars 20 % rabatt på alla våra weekendpaket.

TILL HERRGÅRDEN

Vintermys på
Gripsholms Värdshus

Du är VÄRDEFULL! Pausa vardagen och unna dig en härligt avkopplande vinterweekend hos oss på värdshuset.

Med koden VARDEFULL20 får du under januari–mars 20 % rabatt på alla våra weekendpaket.

TILL VÄRDSHUSET

Vintermys på
Södertuna Slott

Du är VÄRDEFULL! Pausa vardagen och unna dig en härligt avkopplande vinterweekend hos oss på slottet.

Med koden VARDEFULL20 får du under januari–mars 20 % rabatt på alla våra weekendpaket.

TILL SLOTTET

Sverige 500 år!

Under 2023 firar Sverige 500 års jubileum. För att uppmärksamma jubileet är Svenska Kulturpärlor initiativtagare till att ta fram ett 140 meter långt konstnärsstaket som skildrar historiska händelser bakåt i tiden.
Ta del av historien!

Herrgårdsspa med lunch på Dufweholms Herrgård

Unna dig en mysig spa-dag och kom till Rosenbadet för en rofylld stund med lugn och harmoni. Låt oss bjuda in till spa och lunch på herrgården för en härlig stund mitt i veckan.
Skön spadag!

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.