Årets Sommarjobbare instiftat av Svenska Kulturpärlor

Arbetar Årets Sommarjobbare hos er?

Svenska Kulturpärlors VD Fredrik Åström har tagit initiativ till en ny ärofylld utmärkelse – Årets Sommarjobbare! En utmärkelse som inte bara ska lyfta fram och uppmuntra riktigt duktiga sommarjobbare. Den ska också få upp allmänhetens ögon för restaurangbranschen, en bransch med stora karriärmöjligheter.

Alla restauranger, barer och caféer har möjlighet att nominera sin bästa sommarjobbare. En sommarjobbare som med sitt engagerade och hängivna arbete har levererat service utöver det vanliga till deras gäster. Kort och gott en person som gjort stor skillnad inom restaurangbranschen under sommaren 2018!

Den lyckliga som får äran att bli Årets Sommarjobbare 2018 belönas dessutom med en lyxig weekend på Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred eller Södertuna Slott utanför Gnesta. Vilket pris!

Nomineringen är öppen till 31 augusti och i september kommer en jury bestående av profiler från restaurangsverige välja ut vinnaren. Jurydeltagarna kommer inom kort att presenteras på aretssommarjobbare.se där ni också kan nominera era duktiga sommarjobbare.

Diplom – Årets Sommarjobbare 2018