Gripsholms Bed and Breakfast i Mariefred

Svenska Kulturpärlor satsar ytterligare i Mariefred

Vi på Svenska Kulturpärlor utökar nu vår verksamhet på Gripsholms bed & breakfast med bekväma hotellrum, under namnet Gripsholms bed & breakfast Premium. Från och med 3 april erbjuder vi våra gäster 22 premiumrum med egna badrum.

Premiumrummen finns i Gripsholmsskolans lokaler i nära anslutning till Gripsholms bed & breakfast. Utökningen av Gripsholms bed & breakfast sker i samarbete med familjen Jonströmer som driver Gripsholmsskolan. De 22 hotellrummen tas återigen i bruk efter att ha varit stängda under snart sex år.

– Det är ett väldigt tryck efter rum i Mariefred och vi är mycket glada att ha fått till detta samarbete. För besöksnäringen och Strängnäs kommuns del bör detta ses som väldigt positivt då det generellt är stor brist på rum, säger Fredrik Åström, VD Svenska Kulturpärlor.

Vi har tillsammans med familjen Jonströmer hittat en lösning för hur uthyrningen av premiumrummen ska fungera med Gripsholmsskolan. Premiumrummen kommer att vara tillgängliga för bokning fredag–måndag året om och alla dagar under skolloven.

– Vi ser detta som ett mycket bra komplement under våran högsäsong sommaren och för alla golfare och weekendresenärer, säger Fredrik.