Sommarjobba på en pärla – Svenska Kulturpärlor

En lärorik sommar i Sörmland – sommarjobba på en pärla!

Även om den just nu kan kännas långt bort är sommaren faktiskt bara runt hörnet. Helt plötsligt står du bara där, i vårsoliga maj med blommande vitsippor upp till fotknölarna och har precis hunnit smälta den kalla vintern. Det är kanske då du ställer dig frågan; herregud, vad ska jag göra i sommar?

Svaret är förhoppningsvis lika självklart för dig som för oss – du kan sommarjobba på någon av våra pärlor i Sörmland!

Varför ska du sommarjobba hos Svenska Kulturpärlor? Jo, våra pärlor, Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott utanför Gnesta har alla sin egen fantastiska charm som bjuder på många lärorika erfarenheter.

Sommar på Dufweholms Herrgård

Under en sommar på Dufweholms Herrgård skapar du minnen för livet. Herrgården är ett uppskattat besöksmål, inte minst bland Katrineholmsbor som ofta går den härliga promenadslingan förbi herrgården. Här varvar vi romantiska bröllopsfiranden med inspirerande konferenser och möten och festliga event.

Sommar på Gripsholms Värdshus

På Gripsholms Värdshus är det full fart hela sommaren då semestrande lokalbor och upplevelsesugna turister fyller Mariefreds gator. Värdshuset är ett av Mariefreds mest uppskattade besöksmål med flertalet restauranger och tillhörande omtyckta evenemang att välja på.

Sommar på Södertuna Slott

Södertuna Slott är bröllopens och konferensernas mecka. Här fylls sommaren av lyckliga bröllopspar som valt att föreviga sin kärlek i den sagolika slottsmiljön. Och konfererande kollegor och vänner som samlas kring härliga eller utmanande aktiviteter som teambuildingbanor, yxkastning och skytte. I slottets restaurang serveras bland annat uppskattad à la carte och ett smakrikt Afternoon Tea till både turister och lokala besökare från Gnesta med omnejd.

Gemensamt för alla våra härliga pärlor är att du får chansen att jobba tillsammans med riktigt duktiga, glada och lojala kollegor som alla vet vikten av att leverera suverän service till våra gäster – alltid med ett leende på läpparna och nära till skratt!

En sommar på en pärla gör dig tusen erfarenheter rikare.

Gå inte miste om en lärorik sommar i Sörmland, skicka in din ansökan redan idag.
Ses på en pärla!