Boka julbord hos Svenska Kulturpärlor för dig och vännerna, kollegorna eller familjen

Julweekend på en pärla

Är det svårt att välja vem i familjen ni ska fira jul hos? Vi har lösningen! Samla hela familjen och fira jul på någon av våra pärlor Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott utanför Gnesta. En julweekend på någon av våra pärlor är något ni inte bör missa.

Med traditionella julfiranden bjuder pärlorna in till en värmande stund i avkopplande atmosfär. Med genuin julmat lagad av de bästa råvarorna njuter ni av mättande julbord med glögg och efterföljande dessertbord i stämningsfull miljö.

På alla pärlor bjuds ni på lunch, eftermiddagsfika, julbord med glögg och självklart övernattning i vackra hotellrum med en välfylld frukostbuffé morgonen därpå. Vill ni spendera några dagar extra med familjen går det även att boka fler nätter.

Så ta med era nära och kära och njut av lugnet och den familjära atmosfären som någon av våra pärlor kan erbjuda. För det är vad julen handlar om, gemenskap och att få vara nära familjen.

Vill ni ändå fira jul i hemmets lugna vrå, men slippa matlagningen, kan ni beställa julcatering från någon av våra pärlor. Förutom maten kan vi även tillhandahålla servering, disk och dekorering. Allt för att göra ert julfirande till den bästa julen på länge.

Läs mer om julweekend på respektive pärla nedan:

Dufweholms Herrgård.

Gripsholms Värdshus.

Södertuna Slott.