Nature & Spa på Södertuna slott, en vistelse med det bästa av två världar

NATURE & SPA PÅ SÖDERTUNA SLOTT

Vi på Svenska Kulturpärlor och Södertuna Slott utanför Gnesta kan erbjuda er det bästa av två världar. Nämligen en kombination av hälsosam aktivitet i form av cykling, paddling eller vandring och ett besök i vårt rogivande och avkopplande spa.

I det här boendepaketet vi valt att kalla Nature & Spa väljer man mellan att cykla, paddla eller vandra. Vi på Södertuna Slott har på förhand tagit fram rutter som passar utmärkt för de olika aktiviteterna. Vandrar ni lämnar vi er vid Björnmossen där ni följer Sörmlandsleden i cirka 14 km tillbaks till slottet, cyklar ni får ni välja mellan två sträckor där sträckan Stora Klämmingen är 44 km lång och Frösjön runt är 2,1 km. Paddlingsturen utgår från slottet och upp till Kullholmen, en sträcka på cirka 7,5 km. Ni kan också paddla en kortare sträcka på 3 km till Klämmingsbergsbadet.

Med på turerna får ni ett lunchpaket och fika. När ni sedan är tillbaks på slottet får ni slappna av i vårt mysiga spa för att sedan avrunda kvällen med fördrink och tvårätters middag innan sängdags i något av våra smakfullt och kungligt inredda rum. Som sagt, det bästa av två världar!