Södertuna Slott i vinterskrud

Nytt år och nya tag med prisvärda erbjudanden!

Tiden går fort när man har roligt! Med knappt en månad kvar till jul- och nyårsafton är det hög tid att börja planera inför att få en så bra start på det nya året som möjligt. Det är ju trots allt i början av det nya året hela grunden läggs, är ni redo?

Vi kan hjälpa er starta året på bästa sätt, oavsett om ni vill spendera lite extra tid med kollegorna eller familjen. Två av våra populäraste och mest prisvärda erbjudanden drar nämligen igång i januari – Konferea och 2 för 1!

KONFEREA

Boka er konferens på någon av våra pärlor i Sörmland för halva priset. Konferea gäller från och med januari till påsk på Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred eller Södertuna Slott utanför Gnesta.

Vi anser vi att ett lyckat möte innehåller något att minnas och samlas kring. Därför tar vi fram kreativa konferenser med roliga konferensaktiviteter och våra fantastiska pärlor kan anordna konferenser för alla företag, från de minsta till de största.

Vill ni dessutom få ut lite mer av er konferens kan vi även anordna bra teambuildingupplevelser med allt från lugna aktiviteter till mer fartfyllda, till exempel matlagningskurser, yxkastning eller skytte.

Helpension från 948 kr per person exkl. moms. Erbjudandet gäller ej dryck och aktiviteter och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

2 FÖR 1

Efter jul- och nyårshelgerna kan det vara bra att mjukstarta arbetsveckorna med lite extra ledighet! Med vårt erbjudande 2 för 1 kan ni och era nära och kära unna er en weekend mitt i veckan för halva priset.

Bo på Dufweholms Herrgård, Gripsholms Värdshus eller Södertuna Slott, våra pärlor har något för alla! Oavsett om ni vill koppla av i en värmande badtunna med sjöutsikt i Katrineholm, passa på att shoppa i småstadsidyllen Mariefred eller åka långfärdsskridskor i naturskön slottsmiljö strax utanför Gnesta.

Erbjudandet 2 för 1 gäller utvalda paket för två personer i delat dubbelrum från januari till mars med ankomst måndag till torsdag.

Vi ses på en pärla!