Nytt samarbete mellan Spa Sjövillan och Södertuna Slott!

Det är med stolthet och glädje vi nu kan meddela att vi, i samarbete med Spa Sjövillan, även kan erbjuda spabehandlingar på Södertuna Slott!

Välgörande spabehandlingar är ett mycket uppskattat och efterlängtat tillskott i vårt spa- och relaxutbud på slottet. För er som väljer att besöka Södertuna Slott utanför Gnesta kommer det innebära fler avkopplande alternativ att välja bland under ert besök på slottet.

Spa Sjövillan ligger strax nedanför slottet, i nära anslutning till slottets relaxavdelning med pool, bastu, relaxlounge och badtunna. Salongen Spa Sjövillan erbjuder bland annat massage, ansiktskurer och exklusiva helkroppsbehandlingar. I deras butik kan ni också köpa med er Maria Åkerbergs exklusiva, naturliga och effektiva produkter med ekologiska ingredienser och högt näringsvärde.

Huset där salongen ligger, som också heter Sjövillan, huserar också några av slottets konferenslokaler och byggdes ursprungligen som bostad åt Södertuna Slotts trädgårdsmästare. Med sin klassiskt schweiziska stil sticker byggnaden ut på slottets ägor och är ett vackert tillskott i den historiska omgivningen.

Sjövillan vid Södertuna Slott

Spa Sjövillans öppettider är torsdag och fredag kl. 15–18 och lördag kl. 12–18. Besök på salongen kan såklart också bokas vid andra tider, men då efter överenskommelse.

Även om Spa Sjövillan samarbetar med Södertuna Slott, och ligger på slottets ägor, drivs salongen i privat regi. Vilket innebär att alla spabehandlingar bokas via Spa Sjövillan direkt och ej via Södertuna Slott.

Vi ser fram emot att få dela den här härliga nyheten med er alla och hoppas att ni ska uppskatta det med. Boka er behandling redan idag så ses vi på Spa Sjövillan och Södertuna Slott!

Förresten! Vi har vi även spa och relax med härliga spabehandlingar på underbara Dufweholms Herrgård i Katrineholm! Kika gärna in även där och boka er en härlig spavistelse.

Ses på en pärla!

Södertuna Slott utanför Gnesta