Boka ert sagobröllop på Södertuna Slott utanför Gnesta

Sagolika bröllop i slottsmiljö

Sommarmånaderna är här och med dem kommer vår starkaste bröllopssäsong. Södertuna Slott utanför Gnesta är vår främsta aktör för bröllopsbokningar, från maj månad till september är alla helger abonnerade för ståtliga bröllopsfester i våra slottssalar. Att gifta sig på Södertuna Slott är en magisk upplevelse, det är helt enkelt något speciellt med att befinna sig i slottsmiljö.

”Det bästa med att gifta sig på Södertuna Slott skulle jag säga är att man kan ha hela slottet exklusivt för sitt sällskap och att man får hjälp med så mycket! Plus att det är så himla vackert på slottet, oavsett årstid.” – Madelene Fredricson, bröllopskoordinator, Södertuna Slott.

På Södertuna Slott har vi arrangerat bröllop åt förälskade brudpar i många år både på soliga sommardagar och gnistrande vinterdagar. Här kan ni viga er i kyrkan tvärs över sjön, själva välja en plats i vår vackra slottspark eller i någon av slottets salar. Madelene Fredricson är bröllopskoordinator på Södertuna Slott och har arbetat med att förverkliga gästers drömbröllop i cirka 12 år.

”Eftersom jag varit ganska många år på slottet, så kan jag slottet utan och innan, och vet vad som funkar bra och inte. Samtidigt som man måste våga testa nya saker måste man också vara lyhörd för brudparets tankar och idéer. Jag är väldigt ärlig med brudparen, jag är trygg och vågar säga vad som funkar bra och mindre bra. För mig är det noga med att det är deras bröllop, inte mitt eller slottets, så det ska verkligen vara deras ”prägel” på bröllopet.” – Madelene.

Ett tips om ni är intresserade av att boka bröllop på Södertuna Slott är att vara ute i god tid, att planera bröllop kan ta tid med många frågor som snurrar i huvudet. Vill man dessutom ha ett specifikt datum på slottet bör man vara ute ca 1,5 år innan.

Vi anordnar självklart bröllop på våra andra vackra pärlor; Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm och Gripsholms Värdshus i Mariefred. Oavsett vad ni söker efter till er stora dag kan vi garantera att vi har något för er.