Södertuna Slott

Södertuna Slott utses till Årets Slottshotell för tredje året i rad

Bland ett 40-tal slottshotell runt om i landet har gästerna själva valt ut Södertuna Slott som vinnare. Det är tredje året i rad som Södertuna tar hem förstaplatsen!

Södertuna Slott är det första slottet att ta hem tre segrar i rad i den prestigefyllda tävlingen Årets Slottshotell. Det är gästerna själva som har röstat fram vinnaren och deras upplevelse är grunden till resultatet.

– Det är väldigt hedrande att vinna en sådan titel inte bara en gång utan tre år i rad, säger Fredrik Åström, VD på Svenska Kulturpärlor.

Södertuna Slott fick i år nästan dubbelt så många röster som andrapristagaren, Rånäs Slott, vilket Fredrik ser som ett styrkebesked och framhåller att glädjen över de tidigare årens vinster också skapat en stolthet bland personalen vilket i sin tur gjort att de idag levererar en ännu starkare upplevelse till gästerna än tidigare.

– Jag är övertygad om att man uppskattar våra produkter tack vare den höga kvaliteten och det goda bemötandet. Det märks när alla gör sitt yttersta för att ge gästerna en riktigt bra vistelse säger Fredrik.

Bakom tävlingen Årets Slott står HotelSpecials.se. För mer information, besök www.aretsslottshotell.se