Södertuna Slott utsedda till Årets Slottshotell 2018

STORT TACK till våra gäster! Södertuna Slott utsett till Årets Slottshotell 2018.

Tack alla gäster som röstat på oss! Efter en intensiv omröstning mellan den 15 maj och 11 juni står det nu klart, vi på Södertuna Slott tar hem titeln som Årets Slottshotell 2018 med blotta 12 röster ifrån tävlingens välförtjänta andraplats, Thorskogs Slott.

Utmärkelsen Årets Slottshotell, på initiativ av HotelSpecials, låter hotellens egna gäster komma till tals, lyfta fram och avgöra vilket slottshotell som förtjänar att vinna titeln. På Södertuna Slott är det goda värdskapet en viktig del i det dagliga arbetet, att alla gäster ska trivas och få det där lilla extra. Som gäst ska man känna sig som mer än bara en gäst – man ska känna sig som en i familjen.

– Vi försöker alltid leverera vårt yttersta för att göra våra gäster nöjda och med den här vinsten får vi en bekräftelse på att vårt arbete har lönat sig. Det känns fantastiskt roligt! säger Madelene Fredricson, slottschef på Södertuna Slott.

Årets Slottshotell syftar till att lyfta fram Sveriges alla slottshotell som med intressanta historier, genuin inredning, vackra omgivningar, toppservice, och ett förstklassigt kök levererar upplevelser utöver det vanliga.

– Det var hård konkurrens och det finns fantastiska slott därute. Men med enastående medarbetare är det enklare att lyckas med det lilla extra. Och vi är oerhört tacksamma över alla röster från våra underbara gäster! avslutar Madelene.