Catering från Svenska Kulturpärlor

Sommarcatering – mathantverk på väg!

Oavsett om du behöver mat till picknick-korgen, en sjurätters till familjemiddagen eller en vällagad bröllopsmeny kan vi hjälpa dig. Vi får ofta förtroendet och förmånen att leverera vår catering till gäster runtom i Sörmland. Vi leverar catering från våra tre pärlor Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott utanför Gnesta.

Mathantverk på väg från Svenska Kulturpärlor    Fantastisk personal på cateringuppdrag

Vi strävar alltid efter att vår catering ska vara en kunglig upplevelse och vi jobbar för att uppfylla alla dina önskemål, oavsett vilka de är. Det bästa med vår catering är att du inte bara kan beställa fantastiskt god mat, du kan även välja att vi tar hand om servering och disk. Du kan även boka vår Food truck, ett garanterat uppskattat inslag under ert event. I vår Food truck serveras modern street food inspirerad av de klassiska sörmländska slottsköken.

Catering från Svenska Kulturpärlor     Catering med fullservice

Oavsett vart du vill få maten levererad gör vi vårt bästa för att göra dig nöjd. Vi har tidigare levererat catering till fester i Stockholm och Strängnäs samt bröllop i Nyköping, Norrköping och Mariefred för att nämna några platser.

Läs mer på våra respektive pärlor; Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott utanför Gnesta.