Spännande Pax-vistelse på Gripsholms Värdshus baserad på Pax-böckerna

Spänningsfyllt Pax-paket på Gripsholms Värdshus

Visste ni att en del av Pax-böckerna utspelar sig i Sjöporten hos oss på Gripsholms Värdshus i Mariefred? Sjöporten är huset där Estrid och Magnar, väktarna av det magiska biblioteket bor. Och porten till det magiska biblioteket finns i Sjöportens källarvalv. Pax-böckerna är en magisk urban fantasy-serie i tio delar skriven av Ingela Korsell, Åsa Larsson med illustrationer av Henrik Jonsson.

Vi på Svenska Kulturpärlor och Gripsholms Värdshus vill bidra med det vi kan för att göra ert besök i Mariefred till en bra upplevelse. Därför har vi nu tagit fram ett Pax-paket där vi vävt samman pax-böckernas spänning med våran gedigna kunskap om det goda värdskapet.

Nu kan ni boka en vistelse hos oss där man förutom en god natts sömn, eftermiddagsfika, tvårätters middag och frukost även får en pax-karta för att ta del av den spännande ljudvandringen i Mariefred baserad på Pax-böckerna. Vid incheckning får ni också en målarbok med färgpennor, och ett nyckelband. Om Sjöporten är ledigt finns det även möjlighet att boka den mysiga villan under vistelsen till en extra kostnad.

Varmt välkomna till oss på Gripsholms Värdshus i Mariefred för en vistelse fylld av spänning och magi!