Stora Turismpriset Svenska kulturpärlor

Svenska Kulturpärlor är nominerade till Stora Turismpriset!

Vi på Svenska Kulturpärlor är nominerade som Sörmlands kandidat till Stora Turismpriset. Varje år delas det ärofyllda priset ut till aktörer som arbetar för att utveckla turismen i landet. Det här är landets kanske finaste pris i de här sammanhangen. Bara att bli nominerad känns som att vinna första pris.

Här kan ni läsa en del av motiveringen:
”Svenska Kulturpärlor som ägs och drivs av Fredrik Åström med familj är ett inspirerande föredöme för hur man genom långsiktigt, medvetet och innovativt arbete erbjuder kvalitativa upplevelser med stark koppling till den sörmländska och svenska kulturen. Utifrån ett brett samarbete med näringsliv och andra aktörer och med starkt fokus på hållbarhet och besökarens helhetsupplevelse är ”Kulturpärlorna” besöksmål av internationell rang.”

Vi är mycket stolta över oss själva och våra medarbetare som lagt ner så mycket arbete ute på våra anläggningar Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred, Pelles Lusthus i Nyköping och Södertuna Slott utanför Gnesta. Den sjunde december är det dags för prisutdelning i Stockholm och vi håller alla tummar vi kan för att vi ska vinna.

Glada hälsningar,
​Familjen Åström