Juletider hos Svenska Kulturpärlor

Håll i hatten – det händer mycket på våra pärlor såhär i juletider!

Julstämningen är på topp och fortsätter att vara det på alla våra pärlor Dufweholms Herrgård, Gripsholms Värdshus och Södertuna Slott. Nu förbereder vi oss för fullt inför jul- och nyårshelgerna som kommer! Vi hälsar alla de gäster som valt att spendera sina jul- och nyårshelger hos oss varmt välkomna till våra välfyllda jul- och nyårsweekendpaket med god mat och festliga upplevelser.

Om ni inte bokat något av våra pärlors weekendpaket över jul och nyår finns det fortfarande en hel del att hitta på hos våra pärlor. På Dufweholms Herrgård serveras det till exempel Afternoon Tea på lördagen den 29 december men också på nyårsafton, då även med ett glas bubbel – mysigt va?

På juldagen den 25 december är det tabberas på både Gripsholms Värdshus och Dufweholms Herrgård (läs om våra tabberas i ett tidigare blogginlägg) och hemvändarfest på Gripsholms Värdshus.

Vi har såklart öppet under mellandagarna på alla våra pärlor så ni är självklart välkomna att besöka oss, varför inte över en kopp kaffe framför en värmande brasa? Man kan nästan tro att tomtens julklappar i år består av härliga upplevelser – det är bara att välja och vraka!

Och förresten… Har ni inte hittat den perfekta julklappen än?
Då har vi den bästa sista-minuten-klappen åt er!

Köp ett presentkort på en kunglig upplevelse hos någon av våra pärlor – en garanterat uppskattad julklapp! Beställer gör ni enkelt genom att välja summa eller produkt, lägga till en egen bild för att göra presentkortet än mer personligt (valfritt), betala och skriva ut, sedan är det klart!

Besök gärna också våra pärlors evenemangskalendrar för att se vad som kommer att hända framöver. De hittar ni här: Dufweholms Herrgård, Gripsholms Värdshus, Södertuna Slott.

Vi hoppas att ni hittar något ni tycker om att göra, äta eller se hos oss nu i juletider. Och om vi inte ses på en pärla under de närmsta veckorna önskar vi er alla en god jul, ett gott nytt år och en god fortsättning på det nya året!

Presentkort på en pärla